ΜΟΔΑ

Μετά τον Vassilis Zoulias: η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιλέγει Celia Kritharioti

Μετά τον Vassilis Zoulias: η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιλέγει Celia Kritharioti

Λίγες εβδομάδες πριν η εμφάνιση της Άλισον Μπρι στο κόκκινο χαλί με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια έφερε την ελληνική μόδα στο διεθνές προσκήνιο.

Τώρα ακόμη μια επαγγελματίας του στιλ από την Ελλάδα δικαιώνει τη μόδα που κουβαλάει κάτι από αυτή τη χώρα του φωτός στην άκρη της Μεσογείου στις ραφές της.

Η ντίβα του Λας Βέγκας Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Hollywood Beauty Awards με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Το nude φόρεμα με τις κεντημένες λεπτομέρειες από τη συλλογή Celia Kritharioti Spring Summer 2018 συλλογή παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/BfreGVuF9h0

Η pop star ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, αφού απέσπασε το βραβείο Fragrance Of The Year για το άρωμα Fantasy In Bloom με την υπογραφή της -η σειρά Fantasy, που έχει λανσάρει η Spears, περιλαμβάνει 16 διαφορετικά αρώματα αναφέρει το Queen.

https://www.instagram.com/p/Bfqf79alHay

Ωστόσο δεν πρόκειται για κάποια πρωτιά της Σπίαρς. Η Γκουέν Στεφάνι επέλεξε να φορέσει δημιουργία της Κριθαριώτη για την εμφάνισή της στην αμερικανική εκπομπή The Today Show τα Χριστούγεννα του 2017.

Η Στεφάνι ερμήνευσε το Santa Baby φορώντας λευκό μίνι φόρεμα με oversized μανίκια από γκλίτερ, οργάντζα και φτερά στρουθοκαμήλου ενώ σε άλλη εμφάνιση της είναι ένα κορίτσι φτιαγμένο από χρυσό με υπογραφή Κριθαριώτη.

https://www.instagram.com/p/Bb9zhVGlPP2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ