ΜΟΔΑ

Η Chanel έλαμψε στην Τσινετσιτά

Η Chanel έλαμψε στην Τσινετσιτά
REUTERS/Alessandro Bianchi

Γερμανός στην καταγωγή, Γάλλος στην ψυχή και Ιταλός στην καρδιά; Ίσως. Ο Κάρλ Λάγκερφελντ εντυπωσίασε τον κόσμο της μόδας εχθές με την παρουσίαση της pre-fall 2016 συλλογής του οίκου Chanel Metiers d’ Art στα ιστορικά κινηματογραφικά στούντιο της Τσινετσιτά.

Επηρεασμένος από το Φελίνι και τον ιταλικό νεορεαλισμό, ο Λάγκερφελντ παρουσίασε δημιουργίες που παραπέμπουν σε γυναίκες μοιραίες.

https://www.instagram.com/p/p

Σε αυτό το γάμο μόδας και έβδομης τέχνης ο Λάγκερφελντ παρουσίασε και επίσημα το μικρού μήκους φιλμ του “Chanel, Once and Forever” όπου μια αντισυμβατική σταρ νέας γενιάς, η Κρίστεν Στιούαρτ, υποδύεται μια έτσι και αλλιώς αντισυμβατική σχεδιάστρια, την Coco Chanel.

Ένα υπέροχο θέαμα

Για το σόου ο οίκος έστησε σκηνικό αυστηρά Παριζιάνικο. Μια γειτονιά δημιουργήθηκε με είσοδο ενός σταθμού Metro, μπουλανζερί, εφημεριδοπώλες και καταστήματα σε ένα σκηνικό που θα μπορούσε να ήταν κομμάτι μιας ταινίας των 60s.

https://www.instagram.com/p/p

Τα κορίτσια, ανάμεσα τους και η Bella Hadid που έκανε το ντεμπούτο της σε πασαρέλα με δημιουργίες του Κάιζερ της μόδας, ντύθηκαν με βινίλ και μπουκλέ κάπες, σύνολα από κασμίρ, floral δημιουργίες, μάτια με βαρύ eye liner και απίθανα αξεσουάρ και καλσόν. Εννοείται ότι η Λάρα Στόουν ήταν πιο σέξι από όλες.

https://www.instagram.com/p/p

Φωταγωγημένη για το event η “Aιώνια Πόλη” έγινε το ιδανικό σκηνικό μιας από τις πιο κομψές και επιτηδευμένα σέξι πασαρέλες της χρονιάς. Ο Καρλ Λάγερφελντ κατάφερε να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Όταν η Chanel κάνει επίδειξη μόδας η Γη μπορεί λίγο να περιμένει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ