ΜΟΔΑ

Μόνο αγάπη έχει η Ιρίνα για το καλύτερο περιοδικό μόδας της χρονιάς

Μόνο αγάπη έχει η Ιρίνα για το καλύτερο περιοδικό μόδας της χρονιάς
YouTube

Με μερικούς από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της μόδας να συμμετέχουν στη συντακτική του ομάδα, το Fashion Net έχει αναλάβει ήδη από το 1994, όταν και ιδρύθηκε στο Παρίσι, να επηρεάσει τη μόδα και το στυλ. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια ανθρώπων της βιομηχανίας του εκλεπτυσμένου στυλ ανταλλάσουν απόψεις, διεκδικούν δημοτικότητα και αναδεικνύουν αυτούς που αξίζει να έχουν ένα λόγο στο τι επιτέλους σημαίνει μόδα σήμερα.

Το Fashion Net είναι η πρώτη ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τη μόδα σχεδόν 2 δεκαετίες πριν, και σήμερα, από τα κεντρικά του γραφεία στις ΗΠΑ κάνει τη δική του ανασκόπηση σε όσα αξίζουν. Ανάμεσα σε αυτά, και το πιο ενδιαφέρον περιοδικό μόδας της χρονιάς.

Για το 2015 το εξαμηνιαίο περιοδικό που μυρίζει Βρετανία και ίδρυσε το 2009 η στυλίστρια και δημοσιογράφος μόδας Κέιτι Γκραντ, το LOVE Magazine ανακηρύσσεται κορυφαίο. Πλέον με τη Lulu Kennedy και τον Alex Fury να ορίζουν την ύλη του από το 2012, το περιοδικό γιορτάζει την βράβευση του επιλέγοντας κάποιες από τις πιο εμβληματικές του εικόνες.

​10 χρόνια, 10 φανταστικοί άντρες

Πριν περιηγηθείς στη gallery, πάτα play για να δεις τα τέσσερα videos που έχουν ξεκινήσει τη δική τους γιορτή στα κοινωνικά δίκτυα μιας έκδοσης που της αξίζει μόνο αγάπη.

Την αρχή ας την κάνει η Iρίνα

https://www.instagram.com/p/p

Ακολουθεί η Gigi Hadid

https://www.instagram.com/p/p

H Kένταλ καρχαρίας

https://www.instagram.com/p/p

Και η Πάμελα Άντερσον στην κουζίνα

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ