ΜΟΔΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Natalia Vodianova, η πιο ένθερμη οπαδός μετά από μια γέννα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Natalia Vodianova, η πιο ένθερμη οπαδός μετά από μια γέννα

"O εφτάχρονος γιος μου θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής" εξομολογήθηκε το 2015 το top model από τη Ρωσία, Ναταλία Βοντιάνοβα. Η ίδια, φανατική του ποδοσφαίρου έχοντας σκοράρει σε φιλανθρωπικά ντέρμπι για καλό σκοπό, είναι και μια (περίπου επίσημη) πρέσβειρα του Μουντιάλ 2018 στην πατρίδα της.

"Εκεί του αρέσει να περνάει το χρόνο του, στο γρασίδι" είπε σε συνέντευξη της στο επίσημο κανάλι της FIFA.

Οπαδός του αθλήματος και μια καλλονή που έχει παντρευτεί την πολυτέλεια και το χρήμα της Γαλλίας -η Βοντιάνοβα είναι η σύζυγος του νεότερου Αρνό του κολοσσού LVMH- το μοντέλο και φιλάνθρωπος δηλώνει φανατική θαυμάστρια του θρύλου του ρωσικού ποδοσφαίρου Lev Yashin, είναι μια από τις φωνές που υποστήριξαν με θέρμη τη διεξαγωγή του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία ως μέλος της επιτροπής διεκδίκησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την πατρίδα της.

Η Βοντιάνοβα, παρουσιάστρια της κλήρωσης της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 τον Ιούλιο του 2015 -ρόλος που διεκδίκησε και η επίσης ρωσίδα Ιρίνα Σάικ- θεωρεί ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου είναι τιμή για τη χώρα της ενώ εξήγησε και τον λόγο που είναι πιο οπαδός από άλλες.

"Είναι μια πολύ αστεία ιστορία. Γέννησα τον γιο μου όσο ζητωκραύγαζα για τη Ρωσία στον αγώνα της απέναντι στην Αγγλία το Σεπτέμριο του 2007 στο Λονδίνο" είπε.

"Δυστυχώς χάσαμε 3-0 αλλά ποιος ξέρει; Ίσως ο γιος μου ανατρέψει τα σκορ στο μέλλον" πρόσθεσε.

Η Βοντιάνοβα είναι το κορίτσι του Mundial 2018 για τη ρωσική Vogue με τους ποδοσφαιριστές Fedor Smolov, Julian Draxler and Dani Alves στο πλευρό της.

Η σκληρή ιστορία της ζωής της με το τέλος σαν παραμύθι όπως την εξομολογήθηκε η ίδια εδώ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ