ΜΟΔΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν έχει φρένα

Η Χάιντι Κλουμ δεν έχει φρένα
Max Montgomery for Galore

Χρόνια μετά την πρεμιέρα της στις φαντασιώσεις των αντρών, χρόνια μετά την παραδοχή της υπεροχής της από τις γυναίκες η Χάιντι Κλουμ, η καγκελάριος του μόντελινγκ, δεν μοιάζει να ρίχνει ταχύτητα.

Τα εξώφυλλά της στο Sports Illustrated την καθιέρωσαν, ο ρόλος της σαν τηλεοπτική μητριάρχης στο Project Runway της έδωσε την τεράστια αναγνωρισιμότητα που εξασφαλίζει η τηλεόραση, η Victoria’s Secret την χρυσοπλήρωσε για να εκμεταλλευτεί τις καμπύλες της και οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες συνεχίζουν να της φέρνουν έσοδα και ηγετική θέση στο χώρο της μόδας. Το περιοδικό Galore τη ρώτησε για το μυστικό της επιτυχίας της και αυτές είναι κάποιες από τις εκμυστηρεύσεις.

“Eίμαι ντροπαλή.

Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι με πολύ κόσμο ή να μιλάω δημόσια. Όταν με ρωτάνε κάτι λέω συνέχεια ‘A, όχι’!. Δεν μου αρέσει να ακούω τη φωνή μου”.

“H αναγνωρισιμότητα

προέκυψε από την τηλεόραση. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το κορμί μου, τη δημόσια εικόνα μου, το να μένω ημίγυμνη. Όταν όμως πρέπει να μιλήσω έχω άγχος, πνίγομαι, γεμίζει σάλια το στόμα μου”.

“Δεν με απασχολεί

ιδιαίτερα ότι δεν μιλάω τόσο καλά Αγγλικά, το λεξιλόγιο μου δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο αλλά αυτό που περιμένει ο κόσμος από μένα, ειδικά τώρα που είμαι και κριτής στο America’s Got Talent, είναι να είμαι ο εαυτός μου”.

“Eίμαι συνεργάσιμη

αλλά προτού κάνω κάτι με άλλους φροντίζω να έχω ένα όραμα, μια ιδέα. Μετά τους την εξηγώ. Εγώ είμαι αυτή που εκτίθεμαι, εγώ πρέπει να λογοδοτήσω, όχι εκείνοι oπότε μάλλον δικαιολογούμαι όταν είμαι κάτι παραπάνω από απαιτητική”.

“Mε έχουν απορρίψει.

Πολλές φορές . Όταν ήρθα στην Αμερική για να κάνω καριέρα είχα ένα μεγάλο στήθος, ένα μεγάλο χαμόγελο. Ήμουν αρκετά μεγάλη για να ξέρω ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. ‘Αν με εκτιμήσουν, έχει καλώς’ σκεφτόμουν. ‘Αν όχι, επίσης’. Δυστυχώς σήμερα τα κορίτσια ξεκινούν το μόντελινγκ όταν είναι πολύ μικρά.”

“Έχω ένα μυστικό της επιτυχίας μου.

Είμαι πολύ συγκεκριμένη, εστιάζω πάντα στη στιγμή και αυτά που πρέπει να κάνω μέσα στην ημέρα. Πολλοί άνθρωποι θέλουν λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν ανάμεσα σε όσα πρέπει να κάνουν μέσα στην ημέρα. Εγώ δεν είμαι έτσι. Ακόμη και όταν είμαι σπίτι εφευρίσκω κάτι να με απασχολήσω”.

“Ξέρεις που βρίσκω τη γαλήνη;

Στο μπάνιο. Ανυπομονώ να πάω στην τουαλέτα. Εκεί μόνο με αφήνουν ήσυχη”.

“H Rihanna είναι σούπερ hot.

Πολύ σέξι, μου αρέσει πολύ. Και η Μάιλι Σαίρους, προκαλεί. Όλοι έχουν κάτι να πουν για αυτήν, αλλά είναι πραγματική καλλιτέχνης και για αυτό την εκτιμώ. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν ακούν τι τους λένε, που χαράσσουν τη δική τους πορεία. Τα κορίτσια που είναι αποφασισμένα”.

Τα κορίτσια που θα μεγαλώσουν για να γίνουν γυναίκες.

Σαν αυτήν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ