ΜΟΔΑ

Η Μιράντα Κερ προκαλεί τον κόσμο της μόδας

Η Μιράντα Κερ προκαλεί τον κόσμο της μόδας
Steven Chee for Harper's Bazaar

Η κοινότητα των fashionista δεν συμπαθούσε τη Μιράντα Κερ από παλιά. “Δεν έχει ιδέα πώς να ποζάρει” και “Μοιάζει με πορνό” είναι κάποια μόνο από τα σχόλια που συνόδεψαν το τελευταίο της εξώφυλλο για το Harper’s Bazaar Αυστραλίας. Μάλλον εύλογα.

Η Κερ ποζάρει για το εξώφυλλο ενός περιοδικού μόδας, γυμνή. Χωρίς ρούχο να πουλάει, χωρίς τάση που υποστηρίζει, χωρίς ένα στοιχείο από τη βιομηχανία της μόδας που μπορείς να εξάρεις από το τολμηρό για το γυναικείο τύπο εξώφυλλο πέρα ίσως από τις γόβες του Christian Louboutin με τις οποίες χαιρετάει τον κόσμο από το ξενοδοχείο London West Hollywood στο Λος Άντζελες.

https://www.instagram.com/p/p

Γυμνή πρόκληση

Το περιοδικό που έγινε θέμα για το γυμνό του στα τηλεοπτικά κανάλια της Αυστραλίας κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα αλλά η Κερ δεν έχει λογοδοτήσει για την απόφαση της να φωτογραφηθεί χωρίς ρούχο σε ένα έντυπο που υποτίθεται ότι πουλάει σχεδιαστές μόδας. Ο Louboutin δεν είναι;

Καθώς περιμένουν όλοι να δούν το shooting ολοκληρωμένο για να αποφασίσει ο κόσμος της μόδας αν η Κερ είναι pin-up ή μοντέλο αυτό είναι το video που διηγείται όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στη φωτογράφηση της 32χρονης Αυστραλέζας που έχει καταφέρει να κάνει σκάνδαλα όταν, αφού χώρισε από τον Ορλάντο Μπλουμ, αποφάσισε να γίνει το κορίτσι Αυστραλού μεγιστάνα των καζίνο με αμφιλεγόμενες συμπεριφορές.

Η Κερ είναι ένα κορίτσι που δεν ντρέπεται για τις επιλογές της. Το Bazaar Αυστραλίας την παραδέχεται. Ο υπόλοιπος κόσμος της μόδας όχι και τόσο. Προκλητικό εξώφυλλο μόδας για τη Δευτέρα ήθελες; Αυτό είναι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ