ΜΟΔΑ

Ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι πιο κομψός από τον πρίγκιπα Χάρι

Ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι πιο κομψός από τον πρίγκιπα Χάρι
Wikipedia

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, γεννηθείς το 1921 και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτός που αποτελεί το μακροβιότερο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας και φέτος σβήνει 94 κεριά στη γενέθλια τούρτα του αναδείχθηκε πιο κομψός από τον εγγονό του πρίγκιπα Χάρι από το βρετανικό περιοδικό GQ.

Aπολαμβάνοντας την υπεροχή της δωδέκατης θέσης στη λίστα των πιο καλοντυμένων για το 2016 (GQ Best Dressed List 2016) χαρίζει τη σκόνη του στον πρίγκιπα Χάρι, ετών 31, που βρίσκεται στη θέση 38.

Πρώτος στη λίστα των πιο καλοντυμένων αντρών από τη Γηραιά Αλβιώνα ο Οσκαρούχος ηθοποιός Έντι Ρέντμειν ενώ οι Ντέιβιντ και ο 13χρονος γιος του Ρόμεο Μπέκαμ αποδεικνύουν ότι το στιλ είναι μια αυστηρά οικογενειακή υπόθεση καθώς και οι δύο φιγουράρουν στην κορυφαία δεκάδα.

Ο κριτής του X Factor και παρουσιαστής του BBC Radio 1, Nick Grimshaw είναι στη δεύτερη θέση με τον τραγουδιστή Σαμ Σμιθ να καταλαμβάνει την 3η θέση μιας λίστας που αποθεώνει το βρετανικό στιλ, γεμάτο από βαριά υφάσματα και tweeds αλλά και τα άψογα κοψίματα στα κοστούμια της Savile Row. Απόδειξη; Ο Πάτρικ Γκραντ, σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του βρετανικού οίκου Norton & Sons.

O Xάρι Στάιλς των One Direction είναι στην έκτη θέση, ο 33χρονος μουσικός Skepta από το Λονδίνο είναι έβδομος ενώ ένατος στη λίστα ο αγαπημένος τηλεοπτικός μας Σέρλοκ Χολμς Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Δέκατος αλλά καθόλου καταϊδρωμένος ο Βρετανός Nτέιβιντ Γκάντι, top model και άντρας που ορίζει το sex appeal στη μόδα εδώ και χρόνια.

Η λίστα συντάχθηκε από τους σχεδιαστές Giorgio Armani, Sarah Burton (του οίκου Alexander McQueen), Τομ Φορντ, Vivienne Westwood αλλά και το μοντέλο Lara Stone.

Οι δέκα πιο καλοντυμένοι του βρετανικού GQ

1. Eddie Redmayne

2. Nick Grimshaw

3. Sam Smith

4. David Beckham

5. Patrick Grant

6. Harry Styles

7. Skepta

8. Romeo Beckham

9. Benedict Cumberbatch

10. David Gandy

Ολόκληρη η λίστα εδώ

Διαβάστε και αυτά

Αμάλ Κλούνεϊ, Rihanna και Σταύρος Νιάρχος στους πιο καλοντυμένους για το Vanity Fair

Σέρλοκ Χόλμς και Τζέιμς Μποντ αγανακτούν για προσφυγικό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ