ΜΟΔΑ

Τι κοινό έχει ο Eλ Τσάπο με τον Γιάνη Βαρουφάκη;

Τι κοινό έχει ο Eλ Τσάπο με τον Γιάνη Βαρουφάκη;
ΑΠΕ/ Facebook

Ο κόσμος της μόδας διψάει για τάσεις. Με άλλη ξυπνάει το πρωί, με άλλη χωνεύει το μεσημεριανό του, με άλλη προσπαθεί να απαντήσει ποιο είναι το νόημα της ζωής όσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεκδικεί την τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη και με άλλη λέει καληνύχτα τα βράδια μιας άνευ Μπάουϊ ζωής. Αυτή την εβδομάδα όμως μια τάση πρωτοστάτησε στο αντρικό στιλ. Το λαχούρι στο πουκάμισο του Ελ Τσάπο.

Καθώς ο βαρόνος φωτογραφιζόταν με το φανταχτερό, μεταξωτό πουκάμισο του για να δίπλα από τον Σον Πεν που είναι ο είναι ο Απόστολος Γκλέτσος των ΗΠΑ αλλά ακόμη δεν έχει πολιτευτεί φόρεσε το αγαπημένο του κομμάτι από μια αμφισβητούμενη στην αισθητική της γκαρνταρόμπα. Ένα Μπλε Πουκάμισο Με Λαχούρι. Αυτό.

LIKE BARABAS ON FACEBOOK AND SHARE THIS POST TO WIN A FREE CHAPO SHIRT !

Posted by Barabas Men on Monday, January 11, 2016


Η αδυναμία του Χοακίν Γκουσμάν (Joaquín Guzmán) είναι τα φανταχτερά πουκάμισα της εταιρίας “Barabas Men” (ήτοι ο ληστής που επιλέχθηκε να αφεθεί ελεύθερος αντί για τον Χριστό από τον Πόντιο Πιλάτο, ο Βαραβάς) που εδρεύει στο Λος Άντζελες και είδε τις πωλήσεις της να εκτοξεύονται καθώς οι marketer είχαν αυτή την ιδέα: να χρησιμοποιήσουν τον “Kοντό” στα κοινωνικά της δίκτυα με ένα περίoπτο “Καταζητείται”, να υποσχεθούν δωρεάν πουκάμισα σε όσους χαρίσουν το απαραίτητο like και να συνοδέψουν την ανάρτηση με ένα μοντέλο που φοράει το ίδιο πουκάμισο που κοστίζει 128 δολάρια (118 ευρώ για τους καταναλωτές της Ευρωζώνης).

Posted by Barabas Men on Tuesday, January 12, 2016


Το πουκάμισο του "Eλ Τσάπο" ξεπούλησε.

“Αυτός που συμβουλεύει στιλιστικά τον ‘Ελ Τσάπο’ πρέπει να πάει φυλακή” ήταν μια από τις πολλές αντιδράσεις του πάντα αμετροεπούς Twitter και αυτή είναι μια απόδειξη της εμπορικότητας μιας αρνητικής διαφήμισης ακόμη και αν ο άντρας που ορίζει το καρτέλ Σιναλόα δεν θα μπορεί να φοράει το λαχούρι που τόσο αγάπησε τους έξι μήνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος στα ξέφωτα περιμένοντας τον Σον Πεν να αεριστεί μπροστά του (μια θαρραλέα στιγμή ανδρείας όπως μας τη διηγήθηκε ο Σ.Π. στο Rolling Stone εδώ).

H κρυφή δύναμη του λαχουριού

Όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2015 στη Βουλή Των Ελλήνων για να παρακολουθήσει τη 45λεπτη "Ώρα Του Πρωθυπουργού" -δλδ τον Αλέξη Τσίπρα να απαντάει στην ερώτηση της Φώφης Γεννηματά που αφορούσε το Plan B το οποίο και ο πρώην υπουργός Οικονομικών “επεξεργαζόταν”, φιού- ενδεδυμένος με λαχούρι πουκάμισο και denim, αξιοποιώντας την αυθεντικότητα του casual που δεν μάθαμε ποτέ πόσο εκτίμησε αυτή που καθόταν δίπλα του, η Βασιλική Κατριβάνου.

varoufakis laxouri

Πηγή: ΑΠΕ

Για την ιστορία να πούμε ότι στους άντρες τα καλύτερα λαχούρια τα εμπνέεται ο οίκος Etro ενώ οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές καθώς πολλοί οίκοι αναβιώνουν το pattern με αφορμή την τάση του έθνικ ή/και το boho που συχνά πυκνά χαιρετάει τα editorial μόδας. Η Alexa Chung τα έχει εκτιμήσει όσο και ο “Eλ Τσάπο” και αν αυτό δεν είναι είδηση για το Amica δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

Λάθος, ξέρω. Είναι οι νεολαίοι Ελλάδας και γειτονικών χωρών (σύμφωνα με δημοσιεύματα “καραβάνια Βαλκάνιων αγοραστών συνέρρευσαν στην Κηφισιά με sleeping bags, αντίσκηνα και τα 200άρια ανά χείρας”) που τιμούν τη συμφωνία με τους Θεσμούς καθώς περιμένουν υπομονετικά έξω από κατάστημα στην Κηφισιά για να αποκτήσουν πρώτοι από όλους το sneaker της χρονιάς όπως το όρισε ο καλλιτέχνης κάθε χρονιάς σύμφωνα με τον ίδιο, Κάνιε, σύζυγος Κιμ Καρντάσιαν, πατέρας του Σαιντ και της Νορθ, Ουέστ.

Εχθές, το βράδυ, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ακόμη δεν γνώριζε τι τηλεθέαση είχε κατακτήσει λίγες ώρες πριν αλλά η Ναταλία Δραγούμη γνωρίζει εδώ και καιρό ότι τα τρωκτικά της Γκάνα είναι πολύ νόστιμα όπως και εξομολογήθηκε στην Αννίτα Πάνια.

Διαβάστε και αυτά

Ποια είναι η Kέιτ Ντελ Καστίγιο που οδήγησε τον Σον Πεν στον Ελ Τσάπο;

Tα viral κουτσομπολιά της ημέρας: Ο Κάνιε παράτησε τη λεχώνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ