ΜΟΔΑ

Απαγωγή, βασανισμός, εγκατάλειψη. Μοντέλο εκδικείται μοντέλο για τα social media

Απαγωγή, βασανισμός, εγκατάλειψη. Μοντέλο εκδικείται μοντέλο για τα social media
Yeimi Rei/ Instagram

Η Yeimi Rey και η δίδυμη αδελφή της Claudia απήγαγαν, δάγκωσαν, έδειραν, έγδυσαν και εγκατέλειψαν την συνάδελφο τους Carolina Munoz. 

Kίνητρο τους η εκδίκηση

“Έκανα ένα λάθος και το παραδέχομαι” είπε το 23χρονο θύμα σε εφημερίδα της Κολομβίας. Είναι σίγουρη ότι αυτή είναι η εκδίκηση τους. Η Munoz είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες της Yeimi και Claudia πριν τις αισθητικές τους επεμβάσεις.

munoz

Carolina Munoz/ Instagram

“Αλλά δεν το έκανα με δόλο. Το έκανα για να δείξω στον κόσμο τη φυσική τους ομορφιά και για να τους ανταποδώσω τα κακεντρεχή σχόλια που είχαν κάνει για τις φωτογραφίες και τα δόντια μου” διηγείται στη The Sun. “Mε δάγκωναν, με βασάνισαν, μου τράβαγαν τα μαλλιά, με εξανάγκασαν να τους δώσω τα passwords στα κοινωνικά μου δίκτυα. Όταν φτάσαμε στην ερημιά με έγδυσαν και με πέταξαν χωρίς ρούχα έξω από το αυτοκίνητο”

Αίτιο οι αναρτήσεις

Μετά την απείλησαν ότι θα την καταστρέψουν ρίχνοντας οξύ στο πρόσωπο για να την παραμορφώσουν. Θα την ξυρίσουν. Μετά οι αδελφές έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις εκδίκησης με ακατάλληλες φωτογραφίες της Munoz στο διαδίκτυο.

Ο δικηγόρος των Yiama και Claudia, Dario Barragan, κάνει λόγο για υπερβολές και ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε καμία απαγωγή, τα κορίτσια ήταν φίλες και καβγάδισαν. “Δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς ως εμείς και μας κορόιδευε. Της ζητήσαμε επανειλημμένα να σταματήσει αλλά εκείνη δεν έδειχνε να καταλαβαίνει. Μετά πόσταρε μια φωτογραφία της μητέρας μας και μας εξόργισε” λέει η Claudia.

“Tη συναντήσαμε στο εστιατόριο τυχαία και της βάλαμε τις φωνές. Θέλοντας να αποφύγει τη φασαρία μπήκε στο αμάξι. Μας απείλησε και η αδελφή μου της επιτέθηκε. Η Yeimi της έκοψε τα μαλλιά αλλά όχι τόσο όσο ισχυρίζεται η Carolina. Η ίδια ξύρισε το κεφάλι της για να είναι πιο πειστική” λέει.

“Δεν την δαγκώσαμε ποτέ, δεν είπαμε ποτέ για οξύ, απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή επάνω της και να μας καταστρέψει” πρόσθεσε.

Η Yeimi Rey συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μπογκοτά όπου και επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πτήση για Μαϊάμι.

Mισό αιώνα πριν η αποτυχημένη ηθοποιός Τζάκλιν Σούζαν έγραψε για μια εύθραυστη Κοιλάδα με τις κούκλες. Σήμερα οι κούκλες αγρίεψαν και έβγαλαν νύχια για να ασχοληθούμε μαζί τους.

Διαβάστε και αυτά

H περίπτωση της 19χρονης ψεύτρας βασίλισσας του Instagram

ΔΗΜΟΦΙΛΗ