ΜΟΔΑ

Η Εrin Heatherton είναι πολύ χοντρή για τη Victoria's Secret

Η Εrin Heatherton είναι πολύ χοντρή για τη Victoria's Secret
H Erin Heatherton φωτογραφημένη από τον Τony Kelly για το GQ Ισπανίας Tony Kelly for GQ Spain

H Erin Heatherton είναι μοντέλο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει αναπτύξει ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια στην ανασφάλεια και την απαξίωση της εικόνας της, ειδικά όταν μετά από κάποια χρόνια σταδιοδρομίας στο modelling άρχισε να αντιμετωπίζει πιέσεις από τους άλλους για να χάσει κιλά.

"Στα δύο τελευταία show της Victoria's Secret μου ζητούσαν επίμονα να χάσω βάρος" λέει στο Motto του περιοδικού Τime. "Αλήθεια;" λέει με ένα βλέμμα δυσαρέσκειας.

Η Heatherton λέει ότι αρχικά εργάστηκε σκληρά προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους ανθρώπους για τους οποίους εργαζόταν, τρώγοντας υγιεινά και κάνοντας προπόνηση δύο φορές την ημέρα. Όμως, όσο προετοιμαζόταν για το show του 2013, το σώμα της απλά αντιστάθηκε σε οποιαδήποτε απαίτηση. "Ήμουν πραγματικά κατάθλιψη επειδή δούλευα τόσο σκληρά και ένιωσα το σώμα και τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν" λέει. "Έφτασα σε σημείο να επιστρέφω σπίτι μετά από το γυμναστήριο, να κοιτάω το φαγητό μπροστά μου και απλά να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να σταματήσω να με ταίζω" συμπληρώνει.

Erin Heatherton 2015 Swimsuit Photo Shoot06

H Εrin Heatherton στο περιοδικό GQ της Ισπανίας, φωτογραφημένη από τον Tony Kelly

Ήταν λίγο μετά από εκείνη την εμφάνιση της όταν η Heatherton αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με την εταιρία εσωρούχων. "Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να βγω εκεί έξω, να περπατήσω μπροστά σε όλες αυτές τις γυναίκες και τα κορίτσια που με παρατηρούν και να τους πω ότι αυτό είναι ένα αποτέλεσμα, εύκολο και απλό".

Η σκέψη αυτή έμεινε μαζί της. Η Heatherton αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απόφαση της στο Instagram παίρνοντας διαζύγιο από αυτή την κατασκευασμένη εκδοχή του εαυτού της.

https://www.instagram.com/p/p

Για τη Heatherton είναι πιο σημαντικό να δώσει έμπνευση και δύναμη στις γυναίκες που πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους κάνοντας τις δικές τους μικρές, επαναστάσεις. "Προτίθεμαι να θυσιάσω την υπερηφάνεια μου και την ιδιωτικότητα μου γιατί ξέρω ότι αν δεν μιλήσω εγώ για αυτό δεν θα βοηθήσω τις άλλες γυναίκες εκεί έξω. Είναι επώδυνο πάρα πολύ να κρατάς την αλήθεια για τον εαυτό σου και να μην τη μοιράζεσαι" καταλήγει.

Στην ανάρτηση της το μπλουζάκι επάνω της έφερε ένα μήνυμα: “Εξουσιοδοτημένη από την αποτυχία”. H 27χρονη, πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο άφησε τους φόβους πίσω της και συνεχίζει να κάνει καριέρα σαν μοντέλο που πουλάει ευπώλητα προϊόντα καλύπτοντας το “χοντρό” για τη Victoria’s Secret σώμα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ