ΜΟΔΑ

Η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ και οι ξαδέλφες της είναι τα νέα It girls της υψηλής κοινωνίας

Η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ και οι ξαδέλφες της είναι τα νέα It girls της υψηλής κοινωνίας
Mαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ με Valentino Haute Couture. Iζαμπέλ Γκετί με Marchesa. Ταλίτα Φον Φίρστενμπεργκ με Valentino Haute Couture. Dylan Don for Vanity Fair

H Μαρία-Ολυμπία και οι ξαδέλφες της Ιζαμπέλ Γκέτι και Ταλίτα Φον Φίρστενμπεργκ είναι οι πορφυρογέννητες νέας γενιάς βασίλισσες των social media. 

Οι απόγονοι των αδελφών Μίλλερ συνεχίζουν την παράδοση των μητέρων τους που στα 90s μονοπωλούσαν τα πρωτοσέλιδα του jet set και ποζάρουν ως τα It Girls της εποχής που εξουσιάζει το Instagram με το Vanity Fair να τις ανακηρύσσει λαμπερές millennials.

"Kάποτε υπήρχαν τρεις αδελφές" γράφει ο Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ στο περιοδικό. "Η Πία, η Μαρί- Σαντάλ και η Αλεξάνδρα ήταν η επιτομή της υψηλής κοινωνίας και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις αλλά και τις επιλογές των συντρόφων τους".

Οι αδελφές Μίλλερ, πλούσιες και ήδη διάσημες ως κόρες του δισεκατομμυριούχου άντρα, συνιδρυτή των Duty Free ανάμεσα σε άλλα, δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν θνητούς.

Η Πία παντρεύτηκε τον Κρίστοφερ Γκετί, εγγονό του κροίσου των πετρελαίων Ζαν Πολ Γκετί το 1992, η Μαρί-Σαντάλ παντρεύτηκε τον Παύλο, γιο του πρώην βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ το 1995 και η Αλεξάνδρα τον πρίγκιπα Αλεξάντερ Φον Φίρτσεντμπεργκ, τον μοναχογιό της σχεδιάστριας μόδας Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ και του πρώτου συζύγου της, πρίγκιπα Έντουαρντ Έγκον, το 1995. Σήμερα τα κορίτσια τους, αναλαμβάνουν να συνεχίσουν μια παράδοση οικογενειακή.

VANITY MILLER1

Η 22χρονη Ιζαμπέλ ζει στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει στο N.Y.U., η 18χρονη Μαρία-Ολυμπία, 18, ζει επίσης στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει φωτογραφία στο Parsons School of Design και η μικρότερη από όλες, η Ταλίτα είμαι μαθήτρια στην Πόλη των Αγγέλων.

Για το Vanity Fair τα οκτώ αγόρια (τα υπόλοιπα ξαδέλφια της δυναστείας) είναι μάλλον αδιάφορα καθώς αυτές είναι οι ανερχόμενες "Κύκνοι" στη high-society της Αμερικής και φωτογραφίζονται με Valentino Haute Couture αλλά και Marchesa νοσταλγώντας τις εποχές που ακούνε από τους γονείς τους.

Όταν τα social media άφηναν τους πορφυρογέννητους να απολαύσουν την λαμπερή ζωή τους με ιδιωτικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ