ΜΟΔΑ

100 διάσημα jean σε πλειστηριασμό για τους πρόσφυγες

100 διάσημα jean σε πλειστηριασμό για τους πρόσφυγες

Στα πλαίσια της εκστρατείας "Jeans for Refugees" διάσημοι βγάζουν στο σφυρί τα ανθεκτικά, αγαπημένα τους ντένιμ για να συγκεντρώσουν χρήματα για τους πρόσφυγες.

Bella Hadid, Kέιτ Μος, Έβα Λονγκόρια, Οντρέι Τοτού, Ιζαμπέλ Ατζανί, Τζέιν Μπίρκιν, Βικτόρια Μπέκαμ, Μικ Τζάγκερ, Γούντι Άλεν και άλλοι είναι μερικά μόνο από τα 100 συνολικά ονόματα που συμμετέχουν στην εκστρατεία "Jeans for Refugees" προσφέροντας ένα κομμάτι από το γκαρνταρόμπα τους.

Έως την 30η Οκτωβρίου, τα τζιν που θα δημοπρατηθούν θα βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο Catawiki (www.catawiki.com/jeansforrefugees) με το τζιν της Σάρον Στόουν να έχει "χτυπήσει" την υψηλότερη τιμή της ημέρας μέχρι σήμερα. Τα 5.000 ευρώ.

Πέρα από την μοιραία γυναίκα ο πρωταγωνιστής του κινηματογράφου Μπενίσιο ντελ Τόρο, ο τραγουδιστής Έλτον Τζον αλλά και η ντίβα της Γαλλίας Κατρίν Ντενέβ συμμετέχουν σε αυτή την ανθρωπιστική κίνηση για ανθεκτικό ανθρωπισμό στις κακουχίες.

Στα πλαίσια της καμπάνιας, ο Αμερικανός σχεδιαστής Τζονι Νταρ ανέλαβε να ανανεώσει την όψη των παντελονιών προκειμένου το καθένα εξ αυτών να είναι μοναδικό στον κόσμο.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δημοπρασία θα προσφερθεί στην οργάνωση Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (IRC), που ιδρύθηκε το 1933 από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Screen Shot 2016 05 31 at 17.45.07

ΔΗΜΟΦΙΛΗ