ΜΟΔΑ

Τάιλερ Κλίντον: Το modeling, τα σκάνδαλα και το οπλοστάσιο της Χίλαρι απέκτησε κοιλιακούς

Τάιλερ Κλίντον: Το modeling, τα σκάνδαλα και το οπλοστάσιο της Χίλαρι απέκτησε κοιλιακούς

Ένας νέος Κλίντον έχει απασχολήσει τα media τα τελευταία 24ωρα και η προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον έγινε απροσδόκητα πιο σέξι. 

Με τις ιστοσελίδες που διαβάζουν τα κορίτσια της Αμερικής να έχουν γεμίσει από λήψεις του 22χρονου μοντέλου, το γενεαλογικό δέντρο της υποψηφίου για τον προεδρικό θώκο πλέον έχει και ένα νεαρό που κάνει καριέρα στο modeling.

Πρόκειται για τον 22χρονο ανιψιό του Μπιλ Κλίντον και γιο του αδερφού του, Ρότζερ. Τι άλλο μπορείς να μάθεις αν κάνεις μια βόλτα στα media για τον Tάιλερ Κλίντον μετά τη σύντομη εμφάνισή του στο Συνέδριο των Δημοκρατικών κάποια 24ωρα πριν;

Γεννήθηκε στις 12 Μαίου 1994. Πατέρας του είναι ο Ρότζερ Κλίντον και μητέρα του η Molly D’An Martin. Έχει άλλη μία μεγαλύτερη αδερφή, τη Macy από τον πρώτο γάμο του πατέρα του.

tyler bill

Είναι σφόδρα ερωτευμένος με την κοπέλα του που γνώρισε στο σχολείο του, Kimberly Chapman.

tyler kimberley

Το 2015 πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό της Adina Doria, από όπου και προέρχονται οι παραπάνω φωτογραφίες.

Ασχολείται με τον εθελοντισμό. Έχει συνιδρύσει την ΜΚΟ Let's Grow Foundation για να ενημερώσει τους συνομήλίκους του για την κλιματική αλλαγή.

Είναι απόφοιτος σε σπουδές επικοινωνίας του Loyola Marymount University και αγαπάει τον αθλητισμό.

tyler sports

Η φωτογράφιση που ήρθε στη δημοσιότητα έγινε για έναν φίλο του πατέρα του, τον επιχειρηματία Gerard Guez που είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας που εμπορεύεται τα casual labels 7 For All Mankind, Citizens of Humanity και Superdry.

Είναι καλύτερο παιδί από τον πατέρα του και εδώ αρχίζουν τα καλύτερα

Λίγους μήνες πριν η αστυνομία του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι ο Ρότζερ Κάσιντι Κλίντον, 59 ετών, συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών στο Redondo Beach κοντά στο Λος Άντζελες. Αφέθηκε ελεύθερος μετά από εγγύηση που ορίστηκε στα 15.000 δολάρια. Η σύλληψη του Κλίντον συνέβη δύο ημέρες πριν από τις προκριματικές εκλογές στην Καλιφόρνια και ήταν ένα σκάνδαλο που δυσκόλεψε τη νύφη του, Χίλαρι στη μονομαχία της με τον Σάντερς.

Ο Ρότζερ είναι ετεροθαλής αδελφός του Μπιλ με "πλούσιο" ποινικό μητρώο. Στα 80s είχε δημιουργήσει πρόβλημα στον αδελφό του όταν καταδικάστηκε για κατοχή κοκαΐνης το 1985.

Roger Clinton Bill Clinton Cocaine Brother

ΔΗΜΟΦΙΛΗ