ΜΟΔΑ

Η Iβάνκα Τραμπ και ο πόλεμος για... ένα ζευγάρι σκουλαρίκια

Η Iβάνκα Τραμπ και ο πόλεμος για... ένα ζευγάρι σκουλαρίκια
REUTERS/Jonathan Ernst

Τι γίνεται όταν μία από τις σημαντικότερες «θυγατέρες» της Αμερικής παραγγέλνει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από μία πολύ γνωστή εταιρεία κοσμημάτων;

Η Lady Gray είναι μία εταιρεία που έχουν προτιμήσει πολλές διάσημες γυναίκες της Αμερικής. Η Selena Gomez, η Beyoncé, η Rihanna και η Lupita Nyong’o είναι μερικές από αυτές που διάλεξαν τη γνωστή αλυσίδα για τον καλλωπισμό τους και εκείνη δεν τις απογοήτευσε.

Όμως μία γυναίκα φαίνεται να είναι τουλάχιστον αντιπαθής στη Lady Gray και δεν είναι άλλη από την κόρη του Donald Trump, Ivanka Trump.

Το δίδυμο των σχεδιαστών της εταιρείας κοσμημάτων, Jill Martinelli και Sabine Le Guyader ξεκαθάρισαν με τον τρόπο τους πως στηρίζουν τη Hillary Clinton με μία ανάρτησή τους στο Instagram. Στη φωτογραφία απεικονίζεται το γράμμα που έστειλαν στην Ivanka Trump μαζί... με τα διάσημα σκουλαρίκια.

Στο γράμμα που συνοδεύεται από το #thanksbutnothanks (ευχαριστούμε αλλά όχι) οι δύο σχεδιάστριες εξηγούν πού θα δοθούν τα χρήματα που έστειλε η Ivanka για το κόσμημα. Μεταξύ άλλων, στην καμπάνια της Hillary Clinton.

https://www.instagram.com/p/p

Το γράμμα λέει:

"Αγαπητή Ιβάνκα,

Ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σου! Με ευχαρίστηση σου ανακοινώνουμε πως τα έσοδα από την αποπληρωμή σου έχουν γίνει δωρεά στο Αμερικανικό Συμβούλιο Μετανάστευσης, στην Οργάνωση για Ασφάλεια στην οπλοκατοχή και στην καμπάνια της Hillary Clinton. Ελπίζουμε να απολαύσεις τα νέα σου σκουλαρίκια της Lady Gray.

Με αγάπη, Jill + Sabine"

Η Jill Martinelli με δήλωσή της εξήγησε πως οι πολιτικές τους απόψεις είναι πολύ μακριά από αυτές του Trump και πως ένιωσαν υποχρεωμένες να δωρίσουν τα χρήματα σε οργανώσεις που βρίσκονται πιο κοντά στα πιστεύω τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ