ΜΟΔΑ

Ο Κάνιε Ουέστ, ένας αυτοκράτορας της μόδας με 21 κινήσεις ματ

Ο Κάνιε Ουέστ, ένας αυτοκράτορας της μόδας με 21 κινήσεις ματ

Tην επέλαση του στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας κάνει ο πολυσχιδής καλλιτέχνης και σχεδιαστής μόδας, Κάνιε Ουέστ.

Με ανάρτηση του στο Twitter o Oυέστ ανακοίνωσε ότι από αυτό το Σαββατοκύριακο ο ράπερ και designer θα ξεκινήσει τα εγκαίνια 21 καταστημάτων σε διάφορες πόλεις τα οποία θα πωλούν προϊόντα από την σειρά του «The Life of Pablo».

Ο 39χρονος Γουέστ έκανε την ανακοίνωση μέσω Twitter, ανεβάζοντας έναν χάρτη με τις πόλεις που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Αυστραλία, την Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Νότιο Αφρική και την Σιγκαπούρη.

Αν και ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, η Vogue αναφέρει ότι τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά μόνο για τρεις ημέρες και η ακριβής τοποθεσία τους θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν το άνοιγμά τους μέσω της ιστοσελίδας του μουσικού.

Προς το παρόν ο Γουέστ βρίσκεται σε περιοδεία στις ΗΠΑ για την προώθηση του άλμπουμ του "Τhe Life Of Pablo". Σε παράλληλο χρόνο συνεχίζει τον ηγετικό του ρόλο στην casual μεν, κοστοβόρα δε, βιομηχανία μόδας.

Τα αθλητικά παπούτσια Yeezy West σε συνεργασία με την Adidas έχουν δεκαπλασιάσει την αρχική τους τιμή και η μεταπώλησή τους φτάνει ακόμα και τις 4.000 δολάρια. Τον περασμένο Μάρτιο όταν και εγκανιάστηκε στη Νέα Υόρκη ένα pop-up κατάστημα διαθέτοντας προϊόντα από την σειρά The Life Of Pablo πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν επί ώρες στην ουρά για να αποκτήσουν ένα κομμάτι από τη σειρά των ρούχων που μοιάζει να γίνεται συλλεκτική.

3056803 poster p 1 the life of the life of pablo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ