ΜΟΔΑ

Οι καμπύλες της Ιρίνα Σάικ είναι μια νίκη της γυναίκας για τη Vogue

Οι καμπύλες της Ιρίνα Σάικ είναι μια νίκη της γυναίκας για τη Vogue

"Μερικές φορές η αλλαγή έρχεται σταδιακά, περπατώντας στις μύτες των ποδιών και άλλες έρχεται με ορμή" σημειώνει η αμερικανική Vogue για την επανάσταση στα πρότυπα ομορφιάς, για τη δικαίωση της γυναικείας φιγούρας με καμπύλες.

Στο αφιέρωμα που φιλοξενείται στο τεύχος Σεπτεμβρίου, η Vogue συνομιλεί με το κορίτσι που ορίζει τον κόσμο των super model σήμερα και είναι πληθωρική.

"Βλέπω πράγματα που συμβαίνουν σήμερα και δεν θα γινόταν ποτέ στο παρελθόν" σημειώνει η Ιρίνα Σάικ στη συνέντευξη της.

"Ζούμε σε καιρούς που πανηγυρίζουν τη γυναικεία φιγούρα και η Αμερική είναι έτοιμη να αποδεχθεί διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς" λέει η Σάικ με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Givenchy, Ρικάρντο Τίσι να την πιστεύει όσο καμία άλλη.

Η Σάικ ξέρει για τι μιλάει, σημειώνει η Vogue. Από την ποπ κουλτούρα στη μόδα, από την μουσική βιομηχανία στα reality τηλεοπτικά προγράμματα, η ετυμηγορία είναι κοινή: οι γυναίκες μπορούν να έχουν καμπύλες, μπορούν και όχι. Μπορούν να είναι χαμίνια, μπορούν και όχι. Μπορούν να είναι Ιρίνα Σάικ, μπορούν και Κιμ Καρντάσιαν.

IRINA VOGUE

Για τη Vogue η τελευταία έφερε μια επανάσταση γεμάτη από πληθωρικές αναλογίες και αυτό της το αναγνωρίζει χωρίς εκπτώσεις. Τη στιγμή που στη βιομηχανία μόδας της Γαλλίας έχει περάσει νομοθεσία για την εικόνα των μοντέλων που πρέπει να θυμίζουν κανονικές γυναίκες και όχι ανορεξικές φιγούρες και ο δήμαρχος του Λονδίνου απαγορεύει τις αφίσες στο δρόμο που καλλιεργούν μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς για τα κορίτσια η Vogue βρίσκει στις καμπύλες της Ιρίνα Σάικ την αλήθεια της μόδας σήμερα και μετά την βγάζει να παρελαύνει στους δρόμους του Παρισιού κάνοντας πασαρέλα, γιορτάζοντας τη φύση της γυναίκας που έχει στήθος και γλουτούς.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ