ΜΟΔΑ

Κaia Gerber: Η νέα Σίντι Κρόφορντ το πιο ωραίο κορίτσι στον κόσμο;

Κaia Gerber: Η νέα Σίντι Κρόφορντ το πιο ωραίο κορίτσι στον κόσμο;

“Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” λέει η 14χρονη, οσονούπω 15, κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Kaia Gerber. Αναφέρεται στο πρώτο solo εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας που την έχρισε το απόλυτο είδωλο των teen και των ενήλικων της μόδας για το τεύχος Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.

Η Κaia είναι ένα μοντέλο που δημιουργείται μπροστά στα μάτια μας, κυριολεκτικά. Η φωτογράφιση θυμίζει τεστ για μοντέλα σε περιοδικό για κορίτσια με ισχυρή γκαρνταρόμπα στα 80s και η νέα Κρόφορντ των καιρών μας κάνει πρεμιέρα στα περίπτερα της μόδας στα 14 της. Η μητέρα της είχε καταφέρει κάτι τέτοιο στα 16 της.

“Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου;” αναρωτιέται το περιοδικό και η Gerber δίνει τις πιο χαμογελαστές πόζες φορώντας Jacquemus, ενός σχεδιαστή που είναι μοντέρνος και ρετρό σε μαεστρικές δόσεις. Το ταλέντο της μοιάζει πηγαίο, σχολιάζει το περιοδικό με πολλούς να επισημαίνουν την ομοιότητα με τη μητέρα της και αυτά-τα-φρίδυα. Στη συνέντευξη ή μάλλον συζήτηση της με την 14χρονη κόρη της Sharleen Spiteri και του ιδρυτή του περιοδικού POP, Ashley Heath, τη Misty Heath, η Κaia Gerber μιλάει για την αγάπη της στον Drake και τη Rihanna και τα φίλτρα του Snapchat και εξομολογείται ότι ήξερε από “πολύ μικρή ηλικία ότι ήθελε να γίνει μοντέλο”.

"H Σίντι Κρόφορντ είναι πρωταθλήτρια στο texting"

kaia3

“Δεν πίστευα ότι απλά θα συμβεί επειδή μόνο το ήξερα αλλά πραγματικά δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό, τόσο γρήγορα” λέει. “Όχι τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που με πλησίασε η μαμά και μου είπε για το εξώφυλλο στη γαλλική Vogue. Ακόμη δεν έχω συνέλθει από το σοκ” λέει χαριτολογώντας. Της αρέσουν οι Balmain και Versace και θαυμάζει τη μητέρα της Σίντι Κρόφορντ για την ταχύτητα στην πληκτρολόγηση. “Μπορεί να σου μιλάει κανονικά και παράλληλα να πληκτρολογεί ένα δοκίμιο της". Η Σίντι Κρόφορντ δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα και σήμερα η κόρη της έχει αναλάβει τα ηνία του γονιδίου που έγινε συνώνυμο με την αμερικανική μόδα. Με μάνατζερ και δασκάλα τη μητέρα της το POP πάει στοίχημα ότι η Kaia θα είναι το πιο κορυφαίο top model όλων, σε πέντε χρόνια το πολύ. Πολλοί πιστεύουν ότι έχει ήδη συμβεί.

cindy crawford kaia gerber april 2016 vogue paris 800x1034

H Κaia Gerber είναι ήδη στα 14 της το πρόσωπο των Marc Jacobs Beauty και Miu Miu Eyewear και έχει χαρίσει τη νιότη της σε καμπάνιες των Alexander Wang & Chrome Hearts. Πριν το POP την αναδείξει σε πιο όμορφο 14χρονο κορίτσι της δεκαετίας η Gerber έχει φωτογραφηθεί για τα CR Fashion Book, Porter, Teen Vogue, Vogue Italia & Interview. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε από την Κένταλ Τζένερ για το περιοδικό LOVE Magazine και το εξώφυλλο με τη μητέρα της στη γαλλική Vogue είναι απλά η αρχή της εκπαίδευσης της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ