ΜΟΔΑ

Τα 5 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας

Τα 5 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας
REUTERS/Neil Hall

Η Jeanne Yang είναι η στυλίστρια των διασήμων του Χόλιγουντ. Έχοντας ντύσει τον George Clooney, τον Robert Downey Jr, τον Brad Pitt, Tom Cruise και την Katie Holmes, μπορούμε να πούμε πως ξέρει κάποια πράγματα για το καλό ντύσιμο.

Στην εκπομπή του CNN «In 24 Hours» μας λέει ποια είναι τα 5 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα κανενός. Άνδρα ή γυναίκας.

1. Σακάκι

«Το πρώτο και βασικότερο είναι να επενδύσετε σε ένα σακάκι. Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, ένα ωραίο σακάκι είναι πολύ σημαντικό να μη λείπει από το αυτοκίνητό σας ή να το κουβαλάτε μαζί σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε. Ξοδέψτε τα χρήματα και κάντε φιγούρα

2. Παλτό

«Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι ένα ωραίο παλτό. Το αδιάβροχο παλτό ή ένα επίσημο είναι πολύ σημαντικό.

Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πως το πρώτο πράγμα που βλέπουν όταν μπαίνεις σε έναν χώρο είναι το παλτό.

Ακόμα και αν το βγάζετε, βεβαιωθείτε πως θα πάρετε κάποιο πολύ καλό, καθώς το πιο πιθανό είναι να πάρετε ένα και καλό σε όλη τη ζωή σας.»

3. Ρολόι

«Πάρτε ένα ωραίο ρολόι. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως οι άλλοι σε κρίνουν με βάση το ρολόι.

Επενδύστε σε κάτι όμορφο ή κάτι με προσωπικότητα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.»

4. Παπούτσια

«Αν ποτέ βρεθείτε σε κάποιο meeting δεν έχει σημασία τι θα πείτε, γιατί οι άλλοι θα κοιτάνε τα παπούτσια σας.

Φροντίστε τη σόλα, να μην είναι φθαρμένη, και αγοράστε ένα ωραίο ζευγάρι Oxfords ή, για τις γυναίκες, ένα ζευγάρι καλές γόβες

5. Κοστούμι ή φόρεμα

«Για τις γυναίκες το τελευταίο πράγμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα τους είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα σε καλέσουν σε έναν γάμο τελευταία στιγμή και πάντα θέλεις να δείχνεις σέξι και να σου κάνει.

Για έναν άντρα, αυτό το κομμάτι είναι το κοστούμι. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Μπορεί να σας καλέσουν τελευταία στιγμή σε έναν γάμο ή ένα ραντεβού ή σε κάποιο μεγάλο γεγονός. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε κάτι να φορέσετε ανά πάσα στιγμή.»

Celebrity style secrets: Five essentials everyone needs in their closet, by CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ