ΜΟΔΑ

Κιμ Καρντάσιαν, Χάιντι Κλουμ, Ιρίνα Σάικ & όλα τα πολύ ακατάλληλα κορίτσια του LOVE

Κιμ Καρντάσιαν, Χάιντι Κλουμ, Ιρίνα Σάικ & όλα τα πολύ ακατάλληλα κορίτσια του LOVE

Κάθε χρόνο το περιοδικό μόδας LOVE Magazine χαρίζει στο διαδίκτυο και τους αναγνώστες του τα πιο αισθησιακά pin-up της χρονιάς που αφήνουμε πίσω.

Στο φετινό ημερολόγιο του το περιοδικό που έχει γράψει ιστορία από το 2009, τότε που καθιέρωσε την συνεργία ερωτισμού και μόδας με την επιμέλεια της Katie Grand, επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει καλύτερα από όλους πως να αποπλανεί το βλέμμα με τα ερωτικά σύμβολα των καιρών μας να δηλώνουν πρόθυμα να υποδυθούν ρόλους και να καλλιεργήσουν φαντασιώσεις.

Σήμερα, το LOVE magazine έδωσε στη δημοσιότητα την συνεργασία του με την απούσα από τα κοινωνικά δίκτυα μεγιστάνα της ψηφιακής κουλτούρας, Κιμ Καρντάσιαν και το διαδίκτυο περίπου λυγίζει.

Aπό την έγκυο στο πρώτο της παιδί Ιρίνα Σάικ στην Χάιντι Κλουμ και την ανερχόμενη δύναμη που ονομάζεται Bella Ηadid αυτά είναι όλα τα κορίτσια που αποπλανούν τον κόσμο καθώς αποχαιρετά το 2016 με τις υποσχέσεις και τις καμπύλες τους.

H προσπάθεια της έκδοσης να καθιερωθεί ως το απόλυτα ερωτικό ημερολόγιο των καιρών μας συνεχίζει επιτυχημένα την συνταγή των πιο εντυπωσιακά τολμηρών γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα και αυτός ο αισθησιασμός είναι πολύ ακατάλληλος για αθώα μάτια. Το ημερολόγιο θα ανανεώνεται κάθε μέρα μέχρι και το τέλος του μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ