ΜΟΔΑ

Sold out: τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν πουλάνε

Sold out: τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν πουλάνε

Με μια κίνηση που αποδεικνύει αν μη τι άλλο το επιχειρηματικό δαιμόνιο της Κιμ Καρντάσιαν Ουεστ, η Καγκελάριος της digital εποχής επέστρεψε στα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό το κέρδος.

Μετά την όλο υποσχέσεις επανεμφάνιση της στο σέξι βιντεοσκοπημένο ημερολόγιο του LOVE Magazine η Καρντάσιαν επέστρεψε στο Instagram προκλητικά.

Γεμίζοντας τον λογαριασμό της ψηφιοποιημένης περσόνας της, τα Kimojis που είναι και μια από τις πλέον προσοδοφόρες επιχειρηματικές της επενδύσεις η Kιμ Καρντάσιαν Ουεστ και οι αδελφές της Κένταλ και Κάιλι Τζένερ δείχνουν τους γοφούς τους φορώντας εσώρουχα από τη νέα σειρά χριστουγεννιάτικων δώρων που είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από την ιστοσελίδα της.

https://www.instagram.com/p/p

Ήδη πολλά από τα προιόντα είναι sold out, κάτι που τα καθιστά συλλεκτικά, και ο λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος από σέξι υποσχέσεις και twerking.

https://www.instagram.com/p/p

Η Καρντάσιαν επιστρέφει σιγά σιγά στον προβολέα και θα το κάνει βγάζοντας λεφτά, λεφτά, λεφτά και κυρίως λεφτά.

Screen Shot 2016 12 16 at 12.43.58 PM

Αυτό είναι το δώρο των Καρντάσιαν στους fan της Κιμ που την έχουν αναδείξει μεγιστάνα.

https://www.instagram.com/p/p

Τα Χριστούγεννα των δώρων

Λίγες μέρες μόλις νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Κάνιε Ουέστ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του καλλιτέχνη και επιχειρηματία μετά την νοσηλεία του για νευρικό κλονισμό και εξάντληση σε κλινική.

Η συνάντηση τους προβλήθηκε, σχολιάστηκε, έκανε ό,τι ακριβώς όφειλε να κάνει. Να συζητηθεί. Ο οργασμός των media στις ΗΠΑ χτύπησε κόκκινο.

Στη συνέχεια της συνάντησης τους ο Κάνιε Ουέστ ανάρτη στο twitter του το ευχαριστήριο, συλλεκτικό δώρο του από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ένα τεύχος του πολυσυζητημένου TIME που τον έχρισε Πρόσωπο Της Χρονιάς με την υπογραφή του.

Επιπλέον ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Ουέστ, ανταπέδωσε με μια αινιγματική ανάρτηση στο Twitter -όλο νόημα. Γράφοντας #2024 και αφού εξήγησε το λόγο της συνάντησης τους (“ήθελα να συναντηθώ με τον Τραμπ για να συζητήσουμε ορισμένα πολυπολιτισμικά ζητήματα, όπως το bullying, την υποστήριξη των δασκάλων στα σχολεία, τον εκμοντερνισμό των προγραμμάτων των μαθημάτων και τη βία στο Σικάγο”, ο Ουέστ έχρισε ήδη τον Τραμπ πρόεδρο των ΗΠΑ για ακόμη μια τετραετία.

Ο Ουέστ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2020 και αυτό το tweet ίσως δηλώνει την αναβολή των πολιτικών του φιλοδοξιών για χάρη του Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ