ΜΟΔΑ

Μετά τη μόδα, η μουσική; Η Gisele υποδέχεται το 2017 με μία κιθάρα

Μετά τη μόδα, η μουσική; Η Gisele υποδέχεται το 2017 με μία κιθάρα

Μάλλον δεν πρόκειται για μια αναπάντεχη στροφή στην καριέρα της ωστόσο όλοι ένιωσαν έκπληξη όταν το super model από τη Βραζιλία και ακτιβίστρια για το περιβάλλον Gisele Bündchen ανέβασε στο Instagram της μια στιγμή που έχει παραδοθεί στη μουσική.

Κρατώντας την κιθάρα της και με φόντο τον ορίζοντα και τον ήλιο η 36χρονη καλλονή ερμήνευσε το τραγούδι Trem-Bala (σημαίνει Υπερταχεία) της Άνα Βιλέλα.

"Σε ευχαριστώ @AnaVilelaoficial για αυτό το αληθινό τραγούδι. Οι στίχοι του με εμπνέουν και αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και το παίξω" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση η Gisele που για ακόμη μια φορά φέρνει την αγάπη της για τη μουσική στο προσκήνιο.

https://www.instagram.com/p/p

Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα whowhatwear.com, η Gisele είχε πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια εταιρία ρούχων με τραγούδι ήδη από το 2014 και το 2015 έπαιξε κιθάρα για ένα βίντεο της Chanel No5.

"Αμφιβάλλουμε εάν το μοντέλο σκοπεύει να προσθέσει στο βιογραφικό της την μουσική με τη νέα χρονιά" αναφέρει ο ιστότοπος και η Gisele επιβεβαιώνει.

Με το τραγούδι της η Gisele Bundchen θέλει να εμπνεύσει τους άλλους για ένα θετικό ξεκίνημα εν έτει 2017. Για αυτό η Gisele παρέθεσε και τους στίχους του λυρικού κομματιού στα Αγγλικά για να κάνει το μήνυμα πιο σαφές.

"Δεν σημαίνει τίποτα να έχεις όλους τους ανθρώπους δικούς σου στον κόσμο, σημαίνει πολλά να γνωρίζεις ότι υπάρχει κάποιος που σε φροντίζει" λέει ανάμεσα σε άλλα.

Γιατί η ζωή είναι μια Υπερταχεία και είμαστε οι επιβάτες της".

Eδώ το original τραγούδι από τη δημιουργό του που έδωσε έμπνευση στη Gisele των πολλών εκατομμυρίων που αγαπάει τη yoga και τη μουσική -όχι όμως όσους πληγώνουν τον πλανήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ