ΜΟΔΑ

Shaik, Jagger, Agdal & οι υπόλοιπες καλλονές bonus για το 2017

Shaik, Jagger, Agdal & οι υπόλοιπες καλλονές bonus για το 2017

Το LOVE Magazine ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα την αντρίστροφη μέτρηση του για τη νέα χρονιά και ανάμεσα σε όλες οι αδελφές Kardashian, η Klum μόνη της, οι αδελφές Hadid, η Ιρίνα Σάικ έκαναν παιχνιδίσματα με το φακό.

Όμως το περιοδικό είχε και άλλες γυναίκες να παραδώσει στους θιασώτες της ηδονοβλεψίας της μόδας και έτσι, ακόμη και την πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου συνεχίζει να παραδίδει μικρά film με τα πιο σέξι κορίτσια των καιρών μας.

Ανάμεσα στις bonus συνεργίες το κορίτσι του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο Nina Agdal σκηνοθετείται ακόμη μια φορά από τον Hype Williams. Οι φήμες που θέλουν τον ΝτιΚάπριο να πέρασε πρόσφατα τα βράδια του στη Νέα Υόρκη με παρέα από ξανθά μοντέλα δεν διαψεύστηκαν.

Η Agdal δεν μοιάζει να νοιάστηκε πολύ, τολμηρή για ένα 2017 με ανατροπές ως έχει.

Αυτά είναι τα bonus pin-ups του LOVE Magazine

Aντί επιλόγου (tip: "o επίλογος είναι το κλείσιμο της έκθεσης. Με αυτόν ολοκληρώνουμε την έκθεσή μας. Με τον πρόλογο προετοιμάζουμε τον αναγνώστη για να προχωρήσει με ευχάριστη διάθεση στο κυρίως θέμα. Με τον επίλογο αφήνουμε τις τελευταίες εντυπώσεις της έκθεσης. Γι’ αυτό πρέπει να είναι χτυπητός και εντυπωσιακός") το best of όλων όσων έχουν προηγηθεί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ