ΜΟΔΑ

Η Kendall Jenner απαντά στις φήμες των πλαστικών επεμβάσεων

Η Kendall Jenner απαντά στις φήμες των πλαστικών επεμβάσεων

Το top model της συμμορίας των Καρντάσιαν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το σχόλιο που την ενοχλεί περισσότερα από κάθε άλλη υπόθεση εις βάρος της.

Με ανάρτηση της στο προσωπικό app η 21χρονη αρνήθηκε κάθε πλαστική εγχείριση που της έχουν χρεώσει, ειδικά μετά την εμφάνιση της με την μικρότερη αδελφή της Kylie στις Χρυσές Σφαίρες όπου τα χείλη της έδωσαν αφορμή για σχόλια.

“Όταν έσβησα το Instagram μου τον Νοέμβριο ο κόσμος έλεγε ότι το έκανα για να αλλάξω το πρόσωπο μου, για να κάνω αισθητικές επεμβάσεις” γράφει αρνούμενη κάθε φήμη.

Αναφορικά με τη λήψη όπου ποζάρει με την αδελφή της και τα χείλη της που έδειχναν για κάποιους φουσκωμένα η Kendall εξήγησε ότι “ήταν βιαστική και άφησε την αδελφή της να επιμεληθεί το make up”, κάτι που η ίδια “λάτρεψε”.

https://www.instagram.com/p/p

“Η Kylie διάβασε όλα όσα με κατηγόρησαν ότι έχω κάνει στο πρόσωπο μου και ζήτησε συγγνώμη στο Snapchat” πρόσθεσε η Kylie συνεχίζοντας.

Είναι εξουθενωτικό. Είμαι μοντέλο, γιατί να άλλαζα το πρόσωπο μου. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Πραγματικά νιώθω ότι ο κόσμος περιμένει από μένα να αποτύχω σε όλα όσα κάνω” γράφει.

https://www.instagram.com/p/p

Αντί επιλόγου η Kendall Jenner απεύθυνε μήνυμα σε όλους τους haters.

“Ο κόσμος ξεχνάει ότι έχει να κάνει με αληθινούς ανθρώπους που έχουν πραγματικά συναισθήματα και ζουν την καθημερινότητα τους όπως όλοι” είπε παραδίδοντας ακόμη ένα μάθημα στο πώς να απαντάς στην τοξικότητα εκεί έξω.

Τους τελειώνεις με το γάντι -ή τo bomber σου.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ