ΜΟΔΑ

Το αιλουροειδές Hailey Baldwin κάνει ανοιχτή επίθεση στη μόδα

Το αιλουροειδές Hailey Baldwin κάνει ανοιχτή επίθεση στη μόδα

H Hailey Baldwin είναι μια από τις γνωστές καλλονές που ορίζουν τα μοντέλα του Instagram και φλερτάρει, ερωτοτροπεί και ζει ως γαλαζοαίματη του Χόλιγουντ -γιατί είναι.

Αφήνοντας τον Tζάστιν Μπίμπερ να κάνει όλα όσα θέλει μετά το φλερτ τους που απασχόλησε τα media κάποιο διάστημα πριν, η Baldwin, κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και της Kennya, ανιψιά των Alec Baldwin, William Baldwin και Daniel Baldwin που γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1996 στην Αριζόνα είναι ένα μοντέλο με αξιώσεις.

Αν μας ζητηθεί η γνώμη θα υπερασπιστούμε ότι είναι η πιο σέξι από όλες, αφήνοντας την girlie Gigi, την ανέκφραστη Bella και το αγοροκόριτσο Kendall να έχουν τη δική τους θέση –δίπλα της.

Ως τέτοια, η Ηailey Baldwin έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τον ρόλο του πιο σέξι μοντέλου της φατρίας της, ίσως από κοινού με τη Stella Maxwell, και φροντίζει να δίνει αφορμές για να λες Ωωωω.

Ιδανική για κάθε χρήση, είτε στο catwalk του Tommy Hilfiger, είτε για καμπάνιες επετειακές (βλέπε αυτή της Guess για τα 35 χρόνια της εταιρίας όπου φωτογραφήθηκε από την Tatiana Gerusova θυμίζοντας κάτι από την καμπάνια την capsule σειράς Guess Originals 1981 Anniversary), είτε πρωταγωνίστρια σε ερωτικά φιλμ μικρού μήκους πασπαλισμένα με κάτι από kink, όπως η πρόσφατη συνέργια της με το LOVE Magazine είτε συμμετέχοντας σε εικονογραφημένη ιστορία για το Esquire.

Hailey Baldwin Esquire Magazine June 2016

Esquire / Max Vadukul

Το πιο απολαυστικό όμως χαρακτηριστικό της είναι πόσο τσαμπουκάς είναι, πόσο αιλουροειδές.

H Ναζί Τέιλορ Σουίφτ και η αυτόνομη Hailey

Πρόσφατα η Hailey έβγαλε τα νύχια της και επιτέθηκε στην πρώην φίλη της Τείλορ Σουίφτ λέγοντας σε περιοδικό ότι "δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτή η εμμονή της με την κοριτσοπαρέα της από διάσημες που θέλει να καθιερώσει".

Ποιο το νόημα πίσω από την ιδέα που έγινε hashtag.

Το σχόλιο της συνέπεσε με την θέση της μετα-φεμινίστριας Camille Paglia για την Σουίφτ, μια επώνυμη που την απόκαλεσε μια Κούκλα Nαζί.

Στη συνέχεια η Paglia είπε ότι πανω-κάτω όλες ευτές που μαζεύει η Σουίφτ γύρω της γελάνε ως ανόητες επιδιώκοντας μόνο τη δημοσιότητα. Κάτι που η Hailey Baldwin δεν έχει ανάγκη ως κορίτσι ωραίο από τζάκι της βιομηχανίας του θεάματος. Με θεία της την Kim Basinger δεν μας εκπλήσσει τίποτα.

hailey

David Bellemere for Guess

ΔΗΜΟΦΙΛΗ