ΜΟΔΑ

Aντζελίνα Τζολί: η νέα φιλάνθρωπος μούσα της ομορφιάς

Aντζελίνα Τζολί: η νέα φιλάνθρωπος μούσα της ομορφιάς
REUTERS

Η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, είναι η νέα μούσα του κολοσσού της κοσμετολογίας Guerlain για καλό σκοπό.

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον οίκο ομορφιάς που έχει ήδη ξεκινήσει από το 2015, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας που σκηνοθέτησε η ίδια, First They Killed My Father, στην Καμπότζη, η Αντζελίνα Τζολί είπε το ναι στο label για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Η 41χρονη Τζολί θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του νέου αρώματος του οίκου, Mon Guerlain που θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτιο.

Ειδοποιός διαφορά από τις προηγούμενες καμπάνιες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η σταρ (Shiseido, Louis Vuitton, St. John κα) η δέσμευση της να διαθέσει ολόκληρη την αμοιβή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

https://www.instagram.com/p/p

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρίας η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ θα δωρίσει ολόκληρο τον μισθό σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζει με τη δράση της.

Oι πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για το νέο άρωμα είναι ελάχιστες -ο master perfumer του οίκου ομορφιάς Thierry Wasser είπε ότι μέσα του κρύβει "νότες μιας γυναίκας που θαυμάζει" και επιβεβαίωσε ότι η έμπνευση πίσω από το άρωμα είναι η "μοντέρνα θηλυκότητα".

Αυτή θα είναι η πρώτη συνέργεια της Τζολί με αποκλειστικό συμβόλαιο ως πρόσωπο οίκου κοσμετολογίας την τελευταία δεκαετία. Η προηγούμενη συνεργασία της με τη Shiseido ήταν το 2007 -και μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ