ΜΟΔΑ

H Lady Gaga πιο πολύτιμη από ποτέ

H Lady Gaga πιο πολύτιμη από ποτέ

Λίγο πριν λάμψει (την ερχόμενη Κυριακή) στο Super Bowl ως πρωταγωνίστρια του μουσικού υπερθεάματος στο ημίχρονο του Πρωταθλήματος η Lady Gaga είναι και επίσημα το πρόσωπο της νέας συλλογής κοσμημάτων Tiffany Hardwear της εταιρίας Tiffany & Co.

Όπως δήλωσε η εταιρία στο Vanity Fair τα γυρίσματα του διαφημιστικού θα γίνουν άμεσα ώστε να είναι έτοιμο και να μεταδοθεί πριν την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο ημίχρονο του Super Bowl την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Διευθύντρια δημιουργικού της διαφημιστικής εκστρατείας είναι η Grace Coddington και σύμφωνα με το Page Six είναι η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας ύστερα από 22 χρόνια. Σε αυτό η Gaga πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση για τη νέα συλλογή που θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Θέλω πάντα να αμφισβητώ το status quo" λέει η Gaga σε προωθητικό βίντεο κλιπ. "Είναι αλαζονικό να μιλήσουμε για το πόσο δημιουργικοί είστε... Δεν πιστεύω καθόλου πως είναι έτσι. Νομίζω ότι είστε ισχυροί και σημαντικοί κι έρχομαι για σας".

lady gaga tiffany super bowl

Η συλλογή Tiffany Hardwear θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένες και αποκλειστικές προ-παραγγελίες στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ στα καταστήματα θα διατίθεται από τις 28 Απριλίου και από τις 2 Μαΐου θα είναι διαθέσιμη και μέσω του Tiffany.com 2

Τη φωτογράφηση της καμπάνιας έκανε ο David Sims στους δρόμους της Νέας Υόρκης. "Στη Νέα Υόρκη μόλις γεννηθούν γνωρίζουν ότι τα Tiffany είναι τα καλύτερα και ότι είναι το μέρος όπου όλα γίνονται μαγικά", δήλωσε η Lady Gaga.

Αν και είναι η πρώτη φορά που η εταιρία διαφημίζεται κατά τη διάρκεια του Super Bowl, τα Tiffany έχουν μακρά σχέση με τους αγώνες, καθώς έχει δημιουργήσει το Vince Lombardi Trophy, που απονέμεται στη νικήτρια ομάδα, από την αρχή των αγώνων.

Lady Gaga Tiffany Co Campaign

ΔΗΜΟΦΙΛΗ