ΜΟΔΑ

Bianca Balti: Ποια είναι η Rookie του 2017 για τον Sports Illustrated

Bianca Balti: Ποια είναι η Rookie του 2017 για τον Sports Illustrated

Μια 32χρονη Ιταλίδα με συνεργασίες πολλές στη βιομηχανία του στιλ η Rookie για την ετήσια έκδοση του Sports Illustrated Swimsuit Issue’s 2017. Η Bianca Balti που έχει ήδη δουλέψει για εταιρίες όπως οι L’Oreal, Dolce & Gabbana και Dior και έχει φωτογραφηθεί για το Pirelli Calendar του 2011 από τον Κάρλ Λάγκερφελντ συστήθηκε φορώντας μπικίνι σε ένα εντελώς νέο κοινό, κυρίως αντρικό.

Η φωτογράφιση έγινε στο νησί Sumba από τον James Macari που φωτογραφίζει την Bianca με τον τίτλο που έχει δοθεί στο παρελθόν σε μεγάλα ονόματα του modeling. Kate Upton, Chrissy Teigen και Sara Sampaio ήταν Rookie της έκδοσης στο παρελθόν.

Στη συνέντευξη της στο Fashion Gone Rogue η Balti μιλάει για το ίνδαλμα της και αρχέτυπο μοντέλο της έκδοσης Christie Brinkley που πόζαρε επίσης για την έκδοση με τις κόρες της. Η Brinkley μεγαλώνει υπέροχα σχολιάζει η Ιταλίδα.

Γεννημένη στο Lodi της Λομβαρδίας, βρέθηκε στο Μιλάνο για σπουδές και έπρεπε κάπως να βγάλει χρήματα, λέει για το ξεκίνημα της.

"Δούλευα σε ένα supermarket όταν ο εργοδότης μου μου είπε ότι ξοδεύομαι και πρέπει να αναζητήσω τον Bruno Pauletta, έναν ατζέντη στην πόλη. Η μητέρα μου με παρότρυνε, δύο εβδομάδες μετά είχα το πρώτο μου εξώφυλλο και δύο μήνες μετά συμβόλαιο με τους Dolce & Gabbana.

"Είμαι περήφανη που γίνομαι κομμάτι της ιστορίας μιας τόσο σημαντικής έκδοσης για το portfolio μου" λέει. "Το μέρος που φωτογραφήθηκα το Nihiwatu Resort στο Sumba είναι γεμάτο υπέροχους ντόπιους.

Μητέρα, θήλαζε το μωρό της λίγο πριν τη φωτογράφιση. Η Balti έχει ήδη δύο παιδιά και είναι κυρίως αφοσιωμένη σε αυτά. "Νιώθω πραγματικά χτυερή. Δεν κάνω μόνο την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, έχω και την ονειρική οικογένεια μου. Οι κόρες μου με πνίγουν στην αγάπη όταν επιστρέφω από δουλειά" λέει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ