ΜΟΔΑ

Μέγκαν Φοξ: Το sexy comeback της για μια νέα καριέρα (pic&vid)

Μέγκαν Φοξ: Το sexy comeback της για μια νέα καριέρα (pic&vid)

Πολλοί πίστευαν ότι η Μέγκαν Φοξ είναι μια ξεχασμένη πρώην στάρλετ που πλέον είναι full time μητέρα.

Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η 30χρονη καλλονή από το Oak Ridge του Tennessee είναι μητέρα τριών αγοριών και σύζυγος του Μπράιαν Όστιν Γκριν και έχει πολλές υποχρεώσεις.

Η Φοξ όμως αποφάσισε να επιστρέψει στο πάνθεον των sex symbols με ζαρτιέρες και lingerie. Φωτογραφημένη από την Ellen von Unwerth στο Λος Άντζελες η καστανή καλλονή είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας Frederick’s Of Hollywood, της επιχείρησης στην οποία είναι συνιδιοκτήρια και σχεδιάστρια επίσης.

Παιχνιδιάρα και υποσχόμενη η Φοξ ποζάρει για να πουλήσει με τη δημόσια εικόνα της τα προϊόντα που υπογραμμίζουν την θέση της ως ένα από τα πιο ισχυρά sex symbols του νέου Χόλιγουντ σε μια φωτογράφιση που προκάλεσε όχι μόνο ενθουσιώδη σχόλια.

"Καταστράφηκε από την πλαστική χειρουργική" γράφει ένας χρήστης στο διαδίκτυο. "Είστε σίγουροι ότι είναι η Μέγκαν Φοξ; Είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβουμε μετά από τόσο photoshop!" συμπληρώνει κάποιος άλλος.

Η Φοξ δεν ενδιαφέρθηκε γιατί είναι απασχολημένη προετοιμάζοντας την επιστροφή της στους προβολείς που από το ντεμπούτο της στο πρώτο Transformers εκτιμούν τη φωτογένεια της όσο και ο Τέρι Ρίτσαρντσον στο GQ.

megan

EVU MF FOH 30SEC 0313 from Authentic Brands Group on Vimeo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ