ΜΟΔΑ

Nεκρό βρέθηκε μοντέλο της Vogue - Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου του

Nεκρό βρέθηκε μοντέλο της Vogue - Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου του

Η Raudha Athif, η 21χρονη μοντέλο και φοιτήτρια της Ιατρικής από τις Μαλδίβες που έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο της Vogue βρέθηκε νεκρή σε hostel στο Μπαγκλαντές.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της θεματικής έκδοσης για τη διαφορετικότητα στη βιομηχανία της μόδας της Vogue India, η Athif κατάφερε να βρεθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού βίβλου της μόδας τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο θάνατος της ανερχόμενης 21χρονης εξετάζεται ως πιθανή αυτοκτονία από τις αρχές της χώρας είπε σε δήλωση του ο αξιωματικός της αστυνομίας Zillur Rahman στην ινδική The Daily Star.

Ωστόσο για όλους όσοι την γνώριζαν η πιθανότητα να αυτοκτόνησε μοιάζει υπερβολική. "Ήταν πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη" είπε η Mahmuda Begum, η οικονόμος του hostel θηλέων που έμενε η Athif. "Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι αυτοκτόνησε" πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/p

Στο Instagram της η φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της Ιατρικής Σχολής Islami Bank στην περιοχή Nawdapara έκανε αναρτήσεις που υποστηρίζουν το προφίλ μιας ευτυχισμένης 21χρονης που χάριζε στους 31.000 followers της χαμόγελα και selfies της που αναδείκνυαν την ομορφιά της.

https://www.instagram.com/p/p

"Το modelling είναι ένα χόμπι, θέλω να πάρω πτυχίο ιατρικής και να είμαι επιτυχημένη σε αυτό" έλεγε στη συνέντευξη της στη Vogue India.

“Το να βοηθάω τους ανθρώπους ως γιατρός είναι το όνειρο μου" πρόσθεσε ποζάροντας ως μία από τις έξι ανερχόμενες καλλονές της Ινδίας.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ