ΜΟΔΑ

Met Gala: Βασίλισσα η Rihanna - Μόνη η Καρντάσιαν

Met Gala: Βασίλισσα η Rihanna - Μόνη η Καρντάσιαν

Oι εκλεκτοί καλεσμένοι της Anna Wintour πλήρωσαν αδρά την πρόσκληση της για μία νύχτα βουτηγμένη μέσα στην avant-garde αισθητική με έμπνευση την αιρετική σχεδιάστρια μόδας Rei Kawakubo στο Met Gala 2017. 

Μπορεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2017, του ετήσιου φιλανθρωπικού γκαλά, στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης να περπάτησαν πολλά νέα πρόσωπα, ωστόσο για την Page Six ήταν ένα event "ελάχιστα εντυπωσιακό".

"Ήταν ένα πάρτι με αταίριαστους καλεσμένους" αναφέρει η ιστοσελία. Για πρώτη φορά έδωσαν το "παρών οι Χάλι Μπέρι, Σελίν Ντιον και Πάρις Τζάκσον και ήταν μεταξύ των εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου που έκαναν αστραφτερό ντεμπούτο.

"Η Πάρις συγκέντρωσε πολλά βλέμματα πάνω της" σημείωσε η πηγή τονίζοντας ότι η ανερχόμενη στάρλετ ήταν προσκεκλημένη του Κάλβιν Κλάιν. "Οι άνθρωποι του Κάλβιν Κλάιν ήταν συνεχώς δίπλα της σαν υπερπροστατευτικοί γονείς" είπε.

Αίσθηση έκανε η απουσία της Lady Gaga, της Τέιλορ Σουίφτ, της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Άντι Κοέν που είχαν παραστεί τα προηγούμενα χρόνια.

"Ο στόχος αυτού του πάρτι είναι να αναμειγνύονται άνθρωποι που δεν είναι απαραιτήτως φίλοι" αναφέρει ο Page Six. "Αυτό δεν συνέβη στη φετινή εκδήλωση" είπε. "Δεν υπήρξαν ούτε αντιπαλότητες – ήταν λίγο βαρετό" συνέχισε.

Η πρόσκληση έγραφε ότι το dress code έπρεπε να είναι avant-garde, οπότε υπήρξαν πρωτοποριακές ή πειραματικού τύπου εμφανίσεις, ασημένια μαλλιά, κόκκινη σκιά ματιών και ρούχα που έμοιαζαν έργα τέχνης εν κινήσει.

Το γκαλά για την ενίσχυση του Ινστιτούτου Κοστουμιών Τέχνης του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα το βράδυ με οικοδεσπότη το περιοδικό Vogue τίμησε φέτος την Rei Kawakubo την πρωτοποριακή Γιαπωνέζα σχεδιάστρια του οίκου Comme des Garcons.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, βασίλισσα της βραδιάς ήταν η Rihanna, η οποία έκανε την Kawakubo περήφανη φορώντας ένα φόρεμα Comme des Garcons της σχεδιάστριας από την κολεξιόν φθινόπωρο 2016.

Το φόρεμα ήταν μία συλλογή από πέταλα από ύφασμα που έκαναν την τραγουδίστρια να μοιάζει με αναδρομική έκθεση μόδας από μόνη της, καθώς το συνδύασε με κόκκινα σανδάλια μονομάχου.

Το κόκκινο ήταν μία δημοφιλής επιλογή το βράδυ της Δευτέρας, ένα χρώμα που αγαπά ιδιαίτερα και η Γιαπωνέζα σχεδιάστρια μόδας – "το κόκκινο είναι μαύρο" έχει πει.

Πέρυσι, το Page Six ανέφερε ότι οι Καρντάσιανς αναδείχθηκαν τα μεγάλα αστέρια της εκδήλωσης. Φέτος, όμως η Κιμ Καρντάσιαν πήγε ασυνόδευτη χωρίς τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ. "Η οικογένεια δεν ήταν στους καλεσμένους πρώτης γραμμής" λέει η ιστοσελίδα.

"Κάθε άτομο κρατούσε τις αποστάσεις του" δήλωσε η πηγή. "Δεν υπήρχαν καλεσμένοι που να συνδέουν τις παρέες μεταξύ τους. Ήταν περίεργο".

Βέβαια το πραγματικό πάρτι ήταν εκεί που η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και αυστηρή. Στις τουαλέτες του Met Gala τα selfies έγραψαν την δική τους -βαριεστημένη- ιστορία.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ