ΜΟΔΑ

Bella Hadid: Eπιτίθεται στους παπαράτσι για την ιδιωτικότητα της

Bella Hadid: Eπιτίθεται στους παπαράτσι για την ιδιωτικότητα της

Οι φωτογραφίες του μοντέλου Bella Hadid με τον φημολογούμενο νέο σύντροφο της, επίσης μοντέλο, Τζόρνταν Μπάρετ έκαναν αυτή την εβdομάδα τις tabloid να ενθουσιαστούν με τον "καινούργιο έρωτα" και τις "ιδιωτικές στιγμές της".

Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και ήταν μια κατάφορη παραβίαση των ιδιωτικών στιγμών του top model που θέλει να ζει μια πολύ δημόσια ζωή, όταν και εφόσον εκείνη το επιλέξει.

Με τις φωτογραφίες να έχουν δημοσιευτεί παντού και την ίδια να νιώθει εγκλωβισμένη σε μια δημόσια σφαίρα η Bella Hadid αποφάσισε να μιλήσει για την παραβίαση της ιδιωτικότητας της.

Οι φωτογραφίες δεν ελήφθησαν με την άδεια της, ούτε από τον φίλο της. Ήταν φωτογραφίες που τράβηξε ένας παπαράτσι με τηλεφακό από μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Οι προσωπικές στιγμές που έδειχναν οι φωτογραφίες, οδήγησαν σε σχόλια σχετικά με τη φύση της σχέσης των δύο μοντέλων.

BELLA2

Για να διασκεδάσει τις φήμες, η Hadid έδωσε απαντήσεις μέσω twitter. Υποστήριξε σε ανάρτησή της ότι με τον καλό της φίλο Τζόρνταν διατηρούν αδερφική σχέση, ενώ μίλησε και για την συχνή παραβίαση της ιδιωτικότητάς της από παπαράτσι.

BELLA1

Το μοντέλο που είναι το πρόσωπο της σειράς μακιγιάζ του οίκου Dior αποκάλεσε με διόλου κολακευτικά λόγια τους παπαράτσι και είπε "νομίζουν ότι είναι εντάξει να τραβούν φωτογραφίες από το σπίτι κάποιου όταν και όποτε το θέλουν".

Στη συνέχεια η Hadid αποφάσισε να εκθέσει λίγο παραπάνω η ίδια τον εαυτό της στα social media.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ