ΜΟΔΑ

Beauty Report: Η Zoe Kravitz μούσα της κοσμετολογίας & μία αρμονία

Beauty Report: Η Zoe Kravitz μούσα της κοσμετολογίας & μία αρμονία

Ηθοποιός, ακτιβίστρια, τραγουδίστρια, μοντέλο, αποστασιοποιημένη από τη μάταιη σκηνή της βιομηχανίας του εύκολου θεάματος και μια καλλονή νέας κοπής η Zoe Kravitz είναι πολλά.

 

Τελευταία κατάκτηση για την απόγονο των Lenny Kravitz και Lisa Bonet ένα τίτλος παγκόσμιας ομορφιάς με τις ευλογίες ενός παγκόσμιου brand της κοσμετολογίας. Η Kravitz είναι η Παγκόμια Πρέσβειρα Μακιγιάζ για τον οίκο YSL Beauty.

Μόλις πέρυσι η Kravitz ήταν μία από τις τρεις "ισχυρές" που πρωταγωνίστησαν στο project "Before the Light" του γαλλικού οίκου. Σήμερα η σχέση της με τον οίκο κοσμετολογίας επισημοποιείται.

Η ικανότητα να συνδυάζεις τα πιο κομψά στιλ με κάτι το μισοτελειωμένο ήταν για μένα, πάντα, ένας από τους καλύτερους τρόπους να εκφράζεσαι μέσα από τη μόδα και την ομορφιά. Τίποτα δεν είναι βεβιασμένο, τίποτα δεν είναι προσποιητό, αλλά τα πάντα είναι θαρραλέα, με δύναμη, χωρίς φόβο. Είμαι ενθουσιασμένη που θα εργαστώ μ' αυτήν τη θρυλική και διαχρονική εταιρία" είπε για τη νέα της σχέση με τον οίκο.

Η 28χρονη Zoe, ανάμεσα σε από καιρού εις καιρόν modelling από τη μια και μουσική από την άλλη, αυτή την περίοδο ολοκληρώνει την κινηματογράφηση της συνέχειας των Fantastic Beasts, μαζί με τους Jude Law, Johnny Depp και Eddie Redmayne. Ταυτόχρονα, φιγουράφει στις τελευταίες διαφημίσεις της Tiffany & Co.

ZOE2

Μετά τις Fifth Harmony στη L'Oréal Paris

Η Καμίλα Καμπέγιο (Camila Cabello), πρώην μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony, η οποία κάνει κάνει σόλο καριέρα, είναι το νέο πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας μεγαθήριο προϊόντων ομορφιάς, L'Oréal Paris.

Η Κουβανο-Μεξικανή τραγουδίστρια και συνθέτρια εντάσσεται στην ομάδα με τις γυναίκες εκπροσώπους της L'Oréal Paris, όπως οι Έβα Λονγκόρια, Τζούλιαν Μουρ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπλέικ Λάιβλι, Ιρίνα Σάικ και Ιρίνα Σάικ και Μαρία Μπόργκες.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εντάσσομαι σε αυτή την πολυπολιτισμική, πολυταλαντούχα οικογένεια δημιουργικών ανθρώπων, ηθοποιών, τραγουδιστών, μοντέλων, ανθρώπων που κυνηγούν τους στόχους τους και ακολουθούν την εσωτερική φωνή τους. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την απίστευτη ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργαστώ μαζί τους για να δημιουργήσουμε καμπάνιες, που ενθαρρύνουν, που πραγματικά εκφράζουν γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο" είπε η 20χρονη Καμπέγιο αναφερόμενη στον νέο ρόλο της.

camila cabello loreal paris

@L'OrealParis

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποια νέα προϊόντα θα διαφημίζει ή σε ποιες διαφημιστικές καμπάνιες θα πρωταγωνιστήσει η Καμίλα Καμπέγιο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της πάντως είχε δηλώσει ότι δεν της αρέσει να φορά έντονα χρώματα στα χείλη της. "Το πιο σημαντικό πράγμα που έχω μάθει είναι ότι πρέπει να παραμένουμε πιστοί στον εαυτό μας, να είμαστε ευγενικοί και να ζούμε τη ζωή στο έπακρο. Επειδή το αξίζουμε" ανέφερε η τραγουδίστρια σε μήνυμά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ