ΜΟΔΑ

Kάιλι Τζένερ: Φθόνος, πλούτη & μια εφήμερη διασημότητα ετών 20 στην TV

Kάιλι Τζένερ: Φθόνος, πλούτη & μια εφήμερη διασημότητα ετών 20 στην TV

H Kάιλι Τζένερ, η μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν και της Κένταλ Τζένερ μόλις έκλεισε τα 20 χρόνια και ήδη μετράει αμύθητα πλούτη από την εξαιρετικά ευπώλητη σειρά καλλυντικών της που αναμένεται να αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2020 -τουλάχιστον αυτό διακηρύσσει το WWD.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η μητέρα της, Κρις Τζένερ είναι εξαιρετικά υπερήφανη με το κατόρθωμα του βενιαμίν της δυναστείας των Καρντάσιαν "που κατάφερε να πουλήσει προϊόντα αξίας $420 εκατομμυρίων σε μόλις 18 μήνες".

Η μικρότερη Τζένερ είναι διάσημη, είναι πλούσια, επιτυχημένη επιχειρηματίας και για κάποιους αποτελεί πρότυπο ομορφιάς. Σίγουρα όμως δεν είναι ευτυχισμένη και ζηλεύει υπερβολικά τη μεγαλύτερη αδελφή της.

Η Κάιλι Τζένερ, που μόλις απέκτησε το δικό της ριάλιτι στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Ε!, το Life of Kylie δήλωσε ότι ζηλεύει πολύ την 21χρονη αδελφή της Κένταλ -και είτε το εννοεί είτε όχι, η ίντριγκα πουλάει στη μικρή οθόνη.

https://www.instagram.com/p/p

Βλέπω την Κένταλ, την Μπέλα (Χαντίντ) και την Χέιλι (Μπάλντουιν) να ταξιδεύουν συνέχεια και απλώς να παρουσιάζουν τα ρούχα που φοράνε, είναι φτιαγμένες γι’ αυτό" λέει σε ένα απόσπασμα από το ριάλιτι η νεαρή επιχειρηματίας μιλώντας για την αδελφή της και τις φίλες της που κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ. "Αισθάνομαι ότι αυτό το θέμα με τη φήμη θα τελειώσει πολύ νωρίτερα από όσο νομίζουμε" προσθέτει σε μία συζήτηση με την καλύτερη φίλη της, την Τζόρντυν Βοντς. "Δεν ξέρω για ποιον το κάνω. Μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να κάνω αυτό που κάνει η Κένταλ και οι φίλες της. Αλλά δεν είμαι γι’ αυτό εγώ" παραδέχτηκε η Κάιλι.

"Θέλω απλώς να τρέξω μακριά"

https://www.instagram.com/p/p

Η 20χρονη που έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη σειρά καλλυντικών αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια δήλωσε, μιλώντας σε ψυχολόγο, απογοητευμένη από όλη αυτή τη διασημότητα λέγοντας ότι "θέλω απλώς να τρέξω μακριά".

"Όταν μεγαλώνεις μπροστά από τις κάμερες οι άνθρωποι αισθάνονται ότι σε γνωρίζουν", είπε η 19χρονη, που συμμετέχει στο οικογενειακό ριάλιτι από τότε που ήταν εννέα χρόνων.

kylie ken

Σίγουρα δεν επέλεξα αυτή τη ζωή, αλλά δεν πρόκειται να πω ότι δεν την στηρίζω" πρόσθεσε αναγνωρίζοντας ότι η ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καθιστούν ακόμα πιο διάσημη. Επιπλέον η Τζένερ είπε ότι θα ήθελε να κάνει ψυχανάλυση χωρίς τις κάμερες για να κατανοήσει προς τα που θέλει να οδηγήσει τη ζωή της. "Δεν ξέρω πώς είναι να ζεις μια φυσιολογική ζωή, όπου οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν ποιος είσαι" λέει η Τζένερ. "Νομίζω ότι έχασα πολλά κομμάτια του εαυτού μου" τονίζει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ