ΜΟΔΑ

Eυγενία Νιάρχου: Με τους Μακρόν στη λίστα των πιο καλοντυμένων του Vanity Fair

Eυγενία Νιάρχου: Με τους Μακρόν στη λίστα των πιο καλοντυμένων του Vanity Fair

H χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου, κόρη του πρωτότοκου γιου του Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππου, ξεχωρίζει στην ετήσια λίστα του με τα πιο καλοντυμένα πρόσωπα του διεθνούς jetset του περιοδικού των εκλεκτών Vanity Fair.

Στη λίστα που φιγουράρουν ονόματα Rihanna, Harry Styles, Justin Trudeau, αλλά και οι Ομπάμα ξεχωρίζει το ελληνικό επώνυμο Νιάρχος.

Η Ευγενία Νιάρχου είναι μία από τις 10 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο για το περιοδικό που ξεχώρισε το στιλ της μόνιμης κάτοικου Λονδίνου εγγονή της Ευγενίας Λιβανού.

To όνομα της είχε βρεθεί στην ίδια λίστα και το 2016.

Ποιά είναι η Ευγενία Νιάρχου

H Νιάρχου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1986, μεγάλωσε στο Παρίσι και πλέον διευθύνει την εταιρία κοσμημάτων της από τη βρετανική πρωτεύουσα αποθεώνει συχνά την ελληνική καταγωγή της στα social media.

Η 30χρονη jetsetter είναι κόρη του πρωτότοκου γιου του Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππου, και της Βικτόρια Κριστίνα Νιάρχος, έχει τρία αδέλφια, τον μεγαλύτερο Σταύρο και τους μικρότερους Θεοδωράκη, γνωστό ως Τεό, και Ηλέκτρα.

Ο πατέρας της Φίλιππος Νιάρχος, ο οποίος κατά τη λίστα Forbes ήταν ο πιο πλούσιος Ελληνας και νούμερο 688 πλουσιότερος του κόσμου (με περιουσία που αγγίζει τα 2,5 δισ. δολάρια) το 2016, είναι συν-πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ένας εραστής της τέχνης.

"Aγαπώ τους ανθρώπους της Ελλάδας, τα τοπία και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Αγαπώ την ιστορία της. Είναι τόσο πλούσια και με έντονο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον" έχει πει η χρυσή κληρονόμος.

"Με συναρπάζει η ελληνική μυθολογία. Οι αρχαίες ιστορίες σχετικά με θεούς και ήρωες είναι μια πηγή έμπνευσης. Για τον λόγο αυτό τα μουσεία είναι πολύ σημαντικά. Είναι ο τρόπος να διατηρηθεί η ιστορία και να προωθηθεί στις μελλοντικές γενιές" πρόσθεσε σε συνέντευξη της.

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι του Vanity Fair για το 2017

Γυναίκες

Anh Duong

Charlotte Gainsbourg

Kirsten Green

Solange Knowles

Eugenie Niarchos

Rebecca de Ravenel

Rihanna

Queen Letizia of Spain

Lady Amelia Windsor

Dasha Zhukova

Άντρες

Roberto Bolle

Roger Federer

Donald Glover

LeBron James

Henry Koehler

Daniel Romualdez

Jack Schlossberg

Charlie Siem

Harry Styles

Justin Trudeau

Χόλιγουντ

Cate Blanchett

Zoë Kravitz

Janelle Monáe

Ruth Negga

Dev Patel

Originals

Catherine Baba

Jaden Smith

Mademoiselle Yulia

Ζευγάρι

Emmanuel & Brigitte Macron

Βασιλιάς Willem-Alexander & βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας

Barack & Michelle Obama

Επαγγελματίες της μόδας

Adwoa Aboah

Alexandre Arnault

Petra Collins

Inés & Mercedes Domecq

Nico Landrigan

Hervé Pierre

Miuccia Prada

Carlos Souza

Vanessa Traina

Hall of Fame

Lauren Hutton

Jeremy Irons

Lauren Santo Domingo

Ειδική μνεία

Πρίγκιπας Φίλιππος

Πέρα από τη λίστα των πιο καλοντυμένων το το Vanity Fair ανακοίνωσε και την αποχώρηση του διευθυντή του Graydon Carter μετά από 25 χρόνια.

Τα νέα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των κοσμικών κύκλων μία μόλις ημέρα πριν την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας Νέας Υόρκης (NYFW).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ