ΜΟΔΑ

Jim Carrey: Διχάζει με τις υπαρξιακές του ανησυχίες στο κόκκινο χαλί

Jim Carrey: Διχάζει με τις υπαρξιακές του ανησυχίες στο κόκκινο χαλί

Το διαδίκτυο ακόμη δεν λέει να συνέλθει από όλα όσα είπε ο κωμικός - και εικαστικός πλέον καλλιτέχνης - Τζιμ Κάρεϊ στη συνέντευξη του στο κόκκινο χαλί του Harper's Bazaar. Απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Κάρεϊ αφού έκανε μια δύο βόλτες γύρω της, άφησε άφωνη την κομψή ρεπόρτερ που έκανε το λάθος να τον ρωτήσει πώς περνάει σε αυτή τη γιορτή για τα πρότυπα των καιρών μας. Ο Κάρεϊ δεν πιστεύει σε πρότυπα.

"Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλα αυτά. Έψαχνα να βρω το πιο ανούσιο πράγμα για να παρευρεθώ οπότε να 'μαι" είπε ο Κάρεϊ.

Όταν η Σάντλερ του Ε! προσπάθησε να τον στριμώξει λέγοντας του ότι δεν είναι δυνατόν να μην πιστεύει στα Icons εφόσον και είναι ένας από αυτή την κάστα των διασήμων αλλά και έχει ντυθεί για την περίσταση δίνοντας το παρών, ο Κάρεϊ πήρε ακόμη περισσότερη έμπνευση και την αποστόμωσε λέγοντας της.

Αυτός είναι ο απολύτως πιο φτηνός στόχος που θα μπορούσαμε να θέσουμε, τα λεγόμενα 'icons'. Δεν πιστεύω στα είδωλα. Δεν πιστεύω στις προσωπικότητες. Πιστεύω πως η ειρήνη είναι πιο σημαντική από την προσωπικότητα, από την ανακάλυψη και τη μεταμφίεση, από το κόκκινο “S” που φοράτε στα στήθη σας για να αποκρούσει τις σφαίρες. Πιστεύω πως είναι πιο ουσιαστική από αυτά. Πιστεύω πως είμαστε απλά ένα ενεργειακό πεδίο στο σύμπαν που χορεύει για τον εαυτό του. Τίποτα από όλα αυτά δεν με νοιάζουν" είπε ο Κάρεϊ.

jim carrey e news

"Ο εαυτός μου δεν υπάρχει" πρόσθεσε ο Κάρεϊ μιλώντας για τη ματαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης παραδίδοντας ένα σουρεαλιστικό μάθημα ζωής που έχει διχάσει πολλούς.

"Πρέπει να παραδεχτείς ότι όλο αυτό δεν έχει καθόλου νόημα" είπε.

Είναι ο Κάρεϊ λάθος ή ο πολιτισμός που αποθεώνει τα τίποτα είναι πιο λάθος από τον Κάρεϊ; Ένα ερώτημα που θυμίζει ίσως το αυγό και την κότα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ