OSCARS

Όσκαρ 2018: θρίαμβος της Κριθαριώτη με Μενούνος, Κράιλινγκ & Νέμκοβα

Όσκαρ 2018: θρίαμβος της Κριθαριώτη με Μενούνος, Κράιλινγκ & Νέμκοβα

Η ελληνική μόδα βρέθηκε στο κόκκινο χαλί αλλά και τις συναντήσεις της βιομηχανίας του θεάματος στη γιορτή των Όσκαρ 2018. Η Μαρία Μενούνος ήταν μία από τις γυναίκες που επένδυσαν στις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη που απέδειξε ξανά ότι παίζει το παιχνίδι της διασημότητας καλύτερα από πολλούς. 

Η Μενούνος δεν ήταν η μόνη που φόρεσε δημιουργία της Κριθαριώτη. Την ίδια ετικέτα κουβαλούσαν επάνω τους και το top model και ακτιβίστρια Πέτρα Νέμκοβα που φόρεσε επίσης Celia Kritharioti όπως και η Μέλια Κράιλινγκ, η Ελληνίδα που κάνει καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λος Άντζελες και εύκολα διεκδικεί τα εύσημα φορώντας ασημένιες παγιέτες.

Η Σήλια Κριθαριώτη επανέρχεται στο κόκκινο χαλί μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση της Μπρίτνεϊ Σπίαρας με δημιουργία της σχεδιάστριας.

Κριθαριώτη και Βασίλης Ζούλιας είναι δύο σχεδιαστές μόδας που φέρνουν την Ελλάδα στα κόκκινα χαλιά της βιομηχανίας του θεάματος με επιμονή, υπομονή και αδιαπραγμάτευτο στιλ.

https://www.instagram.com/p/Bf6t7sRlkYY
https://www.instagram.com/p/Bf7MUM-l7D-
https://www.instagram.com/p/Bf7FybcHS-Q

Οι δημιουργίες της ελληνίδας σχεδιάστριας εδώ και καιρό κερδίζουν εντυπώσεις. "Η απόλυτη θηλυκότητα, τα πανάκριβα υλικά, η ξεχωριστή έμπνευση σκιαγραφούν το προφίλ μιας πραγματικής διεθνούς φήμης couturier" σχολίασε το Vanity Fair για το στιλ που φέρει την υπογραφή της.

Τζένιφερ Λόπεζ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Γκουέν Στέφανι και άλλες επώνυμες έχουν ήδη κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων με δημιουργίες της σχεδιάστριας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ