OSCARS

Όσκαρ 2017: Δύο ταινίες back2back για εκλεκτά, οσκαρικά γούστα

Όσκαρ 2017: Δύο ταινίες back2back για εκλεκτά, οσκαρικά γούστα

Συνεπής στο ραντεβού της με την Ακαδημία η COSMOTE TV μας προετοιμάζει για όλα όσα θα γίνουν στην 89η τελετή των βραβείων Oscar, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. 

Με αφορμή τα χρυσά αγαλματίδια τα κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA φιλοξενούν όλο τον Φεβρουάριο αφιερώματα με οσκαρικές ταινίες και σήμερα, όπως και κάθε Τρίτη η COSMOTE TV αναλαμβάνει την κινηματογραφική μας παιδεία.

Όπως κάθε Τρίτη βράδυ από τις 20.00 COSMOTE CINEMA 2HD, δύο ταινίες που έχουν διεκδικήσει ή κερδίσει χρυσά αγαλματίδια σε διαφορετικές κατηγορίες μας προσκαλούν σε μια κινηματογραφική προβολή κατ'οίκον με δύο κινηματογραφικά αριστουργήματα.

Βραβευμένες δημιουργίες back2back

catch

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 το αφιέρωμα της COSMOTE TV ξεκινάει στις 20.000 με το Kυνήγι Του Κλέφτη (To Catch a Thief) του Άλφρεντ Χίτσκοκ, με πρωταγωνιστές τους Γκρέις Κέλι και Κάρι Γκραντ.

Το ρομαντικό θρίλερ του 1955 έλαβε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ και βραβεύτηκε με αυτό της καλύτερης φωτογραφίας σε έγχρωμη ταινία.

Ακολουθεί η ταινία Εβίτα (Evita) στις 22:00, με πρωταγωνιστές τους Μadonna, Αντόνιο Μπαντέρας και Τζόναθαν Πράις.

Η ταινία προτάθηκε για πέντε βραβεία Οσκαρ και τελικά, κέρδισε αυτό του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το You Must Love Me.

evita

Η ζωντανή μετάδοση της τελετής, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στα κανάλια COSMOTE CINEMA θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ (00.00).

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου οπότε πατάμε play με διαθέσεις νίκης.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ