OSCARS

Όσκαρ 2017: Μέσα στις προετοιμασίες του εκλεκτικού gala

Όσκαρ 2017: Μέσα στις προετοιμασίες του εκλεκτικού gala

O Jeffrey Kurland και η παραγωγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Cheryl Cecchetto έχουν παραδώσει στον master chef Wolfgang Puck τα κλειδιά για ακόμη ένα γευστικό gala στη επίσημη γιορτή των Όσκαρ, στις 26 Φεβρουαρίου.

Με 1500 προσκεκλημένους, ανάμεσα τους όλοι οι σταρ που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα της εκδήλωσης, το menu είναι εκλεκτό για μια βραδιά που θα περάσει στην ιστορία.

"Το θέμα του φετινού gala είναι 'μαγική μεταμόρφωση'. Το σκηνικό θα παρασύρει τους επισκέπτες σε μια τριχρωμία, κόκκινο, χρυσό και λευκό. Κυρίως όμψς χρυσό" αναφέρει η Ακαδημία.

Δεδομένου ότι της βραδιάς θα επιμεληθεί ο πρόεδρος του Governors Ball, o Kurland, ένας καταξιωμένος σχεδιαστής που έχει συνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν και αμέτρητους άλλους η βραδιά θα είναι λαμπερή και κλασική.

Περισσότερα από 50 πιάτα θα σερβιριστούν με την υπογραφή του Wolfgang Puck που επιστρέφει για 23η χρονιά στην εκδήλωση. Από tacos σε μαροκινές λιχουδιές σε θαλασσινά και μάρη τρούφα το μενού είναι όσο ευφάνταστο θα περίμενε κανείς.

Οι μάστορες της ζαχαροπλαστικής Kamel Guechida, Μόνικα Ng και Jason Lemmonier έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και παιχνιδιάρικο menu από επιδόρπια με τη σοκολάτα να είναι βασίλισσα της βραδιάς.

Το προσωπικό ξεπερνάει τους 900 και την διαχείριση έχει αναλάβει ο Carl Schuster για να είναι η αίθουσα χορού Ray Dolby το σκηνικό μιας βραδιάς λαμπερής, εκλεκτής επίγευσης με νίκη

Η 89η Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου του 2017, στο Dolby Theatre® στο Hollywood & Highland Center® στο Χόλιγουντ.

Η φετινή 89η τελετή των βραβείων Oscar θα μεταδοθεί ζωστανά στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ