ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέσα στο Pestana CR7, το πρώτο ξενοδοχείο του ξενοδόχου Κριστιάνο Ρονάλντο

Μέσα στο Pestana CR7, το πρώτο ξενοδοχείο του ξενοδόχου Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου αλλά και ο υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας.

Χωρίς να παραιτηθεί από τις επόμενες κινήσεις του στη σκακιέρα του κέρδους –κάτι που θα μπορούσε να κάνει με άνεση καθώς σύμφωνα με το Forbes ο Πορτογάλος επιθετικός έχει κερδίσει συνολικά 82 εκατ. δολάρια, με ετήσιο μισθό 53 εκατ. δολάρια και 29 εκατ. δολάρια από διαφημίσεις μόνο μέσα στο 2015-, ο 31χρονος είναι πλέον και επίσημα ένας ξενοδόχος με το πρώτο του ξενοδοχείο στη γενέτειρα του Μαδέρα να εγκαινιάζεται περιμένοντας τους ενοίκους του.

Επενδύοντας στο brand του, σε συνεργασία με την Pestana Hotel Group, το ξενοδοχείο Pestana CR7, ανοίγει σήμερα τις πόρτες του στην περιοχή Funchal της πατρίδας του σταρ του ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι βέβαια μόνο η αρχή καθώς ο Ρονάλντο έχει επενδύσει περισσότερα από 40 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη νέων ξενοδοχείων στη Μαδέρα, τη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη με την επωνυμία CR7 επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πέρα από τα αξεσουάρ, τα είδη ρουχισμού και άλλα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο του.

Το Pestana CR7 Funchal θα διαθέτει μόλις 49 δωμάτια εκ των οποίων τα 25 θα είναι τύπου CR, τα 23 superior και μία σουίτα CR7.

Το επόμενο ξενοδοχείο Pestana CR7 έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στη Λισαβόνα μέσα στο 2016, με 2 επιπλέον να ακολουθούν σε Μαδρίτη και Νέα Υόρκη το 2017.

Συνεργάτης του στην επέλαση στον τουρισμό ο παιδικός φίλος και συντοπίτης του, Dionísio Pestana.

«Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά η ζωή μου δεν θα είναι πάντα αυτή. Οφείλω να σκεφτώ το μέλλον μου, το γιο μου και την οικογένεια μου» δήλωσε ο CR7 για τη νέα του επαγγελματική ταυτότητα. Αυτή του ξενοδόχου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ