ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη
Eurokinissi

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα την αγαπημένη ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη.Θαυμαστές, πολιτικοί, συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς και φυσικά η αγαπημένη της οικογένεια, ο Αλέξανδρος η Μάρθα, η Μαρία-Ελένη και η μικρή της Ζένια συγκεντρώθηκαν όλοι για να πουν το τελευταίο αντίο στην λατρεμένη τους Ζωή.

Τα τρία κορίτσια της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους καθώς αποχαιρετούσαν την αγαπημένη τους μητέρα και γιαγιά.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της για 41 χρόνια συντετριμμένος συγκλόνισε, αποχαιρετώντας τη γυναίκα της ζωής του. «Πάντα με συγχωρούσες, σε ευχαριστώ για όλα. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν 41 χρόνια είναι θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

Στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές από όλα τα κόμματα, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον γιο του Νικόλαο καθώς και πολλοί συνάδελφοι της μεγάλης ηθοποιού, που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της, αλλά και με τους ρόλους της στο θέατρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ