ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν designer: μέσα στο νέο σπίτι της Τζένιφερ Άνιστον

Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν designer: μέσα στο νέο σπίτι της Τζένιφερ Άνιστον

H Ρέιτσελ από τα τηλεοπτικά Φιλαράκια, η ελληνικής καταγωγής star του Χόλιγουντ Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε τις πόρτες του νέου της σπιτιού στο εκλεπτυσμένο περιοδικό εσωτερικής διακόσμησης και αρχιτεκτονικής Architectural Digest για το τεύχος Μαρτίου.

Η Άνιστον που έχει εξομολογηθεί συχνά την αδυναμία της στο να δημιουργεί χώρους που την εμπνέουν για καλύτερη ζωή επιμελήθηκε τη διακόσμηση της οικίας στο Λος Άντζελες.

Η Άνιστον μετακόμισε στην κατοικία που επένδυσε το 2011 με τον σύζυγο της, ηθοποιό Τζάστιν Θερού και τα τρία κατοικίδια σκυλιά τους.

Αν και το σπίτι είχε μόλις ανακαινιστεί από τον αρχιτέκτονα Frederick Fisher η Άνιστον επιμελήθηκε από την αρχή τον διάκοσμο για να φέρει στο σπίτι τον μινιμαλισμό που η ίδια λατρεύει.

"Aν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να είμαι designer. Αγαπώ αυτή τη διαδικασία" λέει στο περιοδικό η Άνιστον που αγαπάει να ανακαινίζει σπίτια. "Υπάρχει κάτι σε αυτή τη διαδικασία που μου τροφοδοτεί την ψυχή" λέει.

Η Άνιστον αποδεικνύει τις ικανότητες της φέρνοντας το δικό της αέρα οικειότητας σε αυτό το Bel Air οίκημα που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας A. Quincy Jones και ολοκληρώθηκε το 1965.

Η Άνιστον συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Στέφεν Σάντλεϊ ακόμη μια φορά. "Η Τζεν αγαπάει το ξύλο, την πέτρα και το χαλκό. Όλα αυτά τα υλικά έχουν βάθος και ουσία. Για τη Τζεν τα πάντα, όσο όμορφα και λαμπερά και αν είναι πρέπει να έχουν ζεστασιά και να αποπνέουν την αίσθηση της φιλοξενίας" σχολίασε ο Σάντλεϊ. "Το σέξι είναι σημαντικό, η άνεση είναι ουσιαστική" λέει η ίδια.

Η Άνιστον επένδυσε στην ατμόσφαιρα του σπιτιού κάνοντας ισορροπώντας ανάμεσα στο παλιό και το νέο με επίπλωση που έχει στοιχεία vintage, χαλιά από μετάξι και πίνακες αφηρημένου εξπρεσιονισμού από τους Adolph Gottlieb, Robert Motherwell και Glenn Ligon.

Ανακαλύψτε το ζεν ναό της ζωής της Τζεν εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ