ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Game of Thrones: στις 20 Νοεμβρίου ο George R.R. Martin μας γυρνάει στο Ουέστερος

Game of Thrones: στις 20 Νοεμβρίου ο George R.R. Martin μας γυρνάει στο Ουέστερος

Μπορεί οι φανατικοί αναγνώστες της λογοτεχνικής σειράς του George R.R. Martin "A Song of Ice and Fire" να περιμένουν στωικά εδώ και χρόνια το επόμενο βιβλίο της εποποιίας όμως ο συγγραφέας και δημιουργός του Game of Thrones έχει να προτείνει κάτι άλλο σε όλους όσοι ανυπομονούν για τις εξελίξεις στο Ουέστερος

Ο Μάρτιν ανακοίνωσε μέσα από το blog του ότι στις 20 Νοεμβρίου κυκλοφορεί ένα άλλο βιβλίο. Η έκδοση που ανήγγειλε ο συγγραφέας φέρει τον τίτλο "Fire & Blood" και είναι ουσιαστικά ένα prequel που αφηγείται την ιστορία της δυναστείας των Ταργκάριεν, 300 χρόνια πριν των συμβάντων στο Game of Thrones.

H επική σε μέγεθος έκδοση υπολογίζεται ότι θα μετράει 600 και πλέον σελίδες με τον Μάρτιν να διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για κάποιο μυθιστόρημα αλλά για μια ιστορική αναδρομή στο σύμπαν του GoT.

Το "Fire & Blood" είναι ο πρώτος τόμος σε μια ανθολογία για την ιστορία του Ουέστερος που θέλει να μας παραδώσει ο αιρετικός συγγραφέας.

Σύμφωνα με τον Μάρτιν ο πρώτος αυτός τόμος θα μας συστήσει τη δυναστεία των Ταργκάριεν, από τον πρώτο βασιλιά τους, τον Aegon I (τον Κατακτήτή) έως τον Aegon III” με τον επόμενο τόμο να αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια...

Το βιβλίο prequel θα κυκλοφορήσει με 80 ασπρόμαυρες εικονογραφήσεις φιλοτεχνημένες από τον καλλιτέχνη Doug Wheatley.

Ο συγγραφέας ενημέρωσε επιπλέον με την ανάρτηση του ότι το βιβλίο "Winds of Winter" δεν θα κυκλοφορήσει ούτε μέσα στο 2018.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι εδώ και εφτά χρόνια δεν έχει παραδώσει το επόμενο βιβλίο στη σειρά βιβλίων του Game of Thrones είναι προφανές ότι ο Mάρτιν απαιτεί από τους αναγνώστες του να έχουν, τουλάχιστον, υπομονή.

004. Queen Rhaenys Riding Meraxes GS 677x1024

ΔΗΜΟΦΙΛΗ