ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Crown»: Ξεδιπλώνεται το ειδύλλιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ - Οι πρώτες φωτογραφίες

«The Crown»: Ξεδιπλώνεται το ειδύλλιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ - Οι πρώτες φωτογραφίες
Την Τρίτη, το Netflix δημοσίευσε νέες φωτογραφίες των ηθοποιών Ed McVey και Meg Bellamy, οι οποίοι απεικονίζουν το ζευγάρι στα χρόνια του κολεγίου τους. photo: Netflix

Το «The Crown» του Netflix επιστρέφει τον Δεκέμβριο με τα υπόλοιπα επεισόδια της 6ης σεζόν και το ειδύλλιο του βασιλικού ζεύγους Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ φαίνεται ότι θα είναι σε πλήρη προβολή.

Την Τρίτη, το Netflix δημοσίευσε νέες φωτογραφίες των ηθοποιών Ed McVey και Meg Bellamy, οι οποίοι απεικονίζουν το ζευγάρι στα χρόνια του κολεγίου τους.

Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν μια πρώτη ματιά στην αναπαράσταση της εμβληματικής πασαρέλας της Middleton από τη σειρά σε μια επίδειξη μόδας του πανεπιστημίου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​οποία λέγεται ότι ήταν η στιγμή που τράβηξε για πρώτη φορά το μάτι του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η Bellamy φαίνεται στη φωτογραφία φορώντας αυτό το αξέχαστο διάφανο στράπλες φόρεμα με τις τρέσες.

Σύμφωνα με μια επίσημη περίληψη, τα τελευταία επεισόδια του «The Crown» θα καλύψουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που προσπαθεί να «ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Eton μετά τον θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να πάει με το κύμα της κοινής γνώμης», καθώς είναι «η αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού» μεταξύ του μελλοντικού πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο McVey εμφανίζεται ως μεγαλύτερος πρίγκιπας Γουίλιαμ αφού ο Rufus Kampa απεικόνισε μια νεότερη εκδοχή του στο πρώτο μέρος της 6ης σεζόν, η οποία κάλυπτε κυρίως τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του υπερασπιστή της Ντόντι Φαγιέντ.

Ένας μεγάλος πρίγκιπας Χάρι, τον οποίο υποδύεται ο νεοφερμένος Λούθερ Φορντ, φαίνεται επίσης στις νέες φωτογραφίες, να κάθεται δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε έναν καναπέ. Στη φωτογραφία τα αδέρφια φαίνονται χαρούμενα και χαμογελαστά.

Τα τελευταία επεισόδια του «The Crown» θα καλύψουν επίσης το Χρυσό Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' (Imelda Staunton), καθώς «αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Charles (Dominic West) και της Camilla (Olivia Williams)».

Το Netflix είχε πει προηγουμένως ότι ο βασιλικός γάμος του τότε πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα θα εμφανιστεί στην έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς.

Τα τελευταία έξι επεισόδια του «The Crown» θα είναι διαθέσιμα για ροή στο Netflix στις 14 Δεκεμβρίου.

The Crown’: See Prince William’s romance with Kate Middleton unfold in first-look photos, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ