ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεύτερη στον κόσμο η Νατάσα Παζαΐτη με μια φωτογραφία κατά του καρκίνου του μαστού

Δεύτερη στον κόσμο η Νατάσα Παζαΐτη με μια φωτογραφία κατά του καρκίνου του μαστού

"Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά έχει συσχετιστεί με την υγεία. Μαζί, θα κερδίσουμε τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού". Με αυτή τη λεζάντα συνόδεψε η Νατάσα Παζαΐτη τη συμμετοχή της σε σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Ήταν μια κίνηση νίκης.

 

 

Η συμβολική φωτογραφία που φέρει την ονομασία "Helping Hand" κατέκτησε την δεύτερη θέση σε αυτόν τον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό με μήνυμα ζωής.

Η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη, γενική χειρουργός, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία "Pink Glove" ως η μόνη ελληνική συμμετοχή.

Με στοιχείο το σύμβολο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης κατά του καρκινού του μαστού, το ροζ χειρουργικό γάντι, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη κέρδισε τις εντυπώσεις για την προσέγγιση και το μήνυμα που περνάει με μία λήψη.

helping hand PAZAITI PINK

Ο διαγωνισμός είχε διάρκεια μέχρι τις 19 Οκτωβρίου και συμμετείχαν οκτώ ευρωπαϊκές χώρες. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η συμμετοχή της Clinica Bofill από την Ισπανία.

PINK GLOVE1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ