ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα 70 χρόνια Ελληνικού Αnimation κάνουν σκίτσο στη ζωή μας

Τα 70 χρόνια Ελληνικού Αnimation κάνουν σκίτσο στη ζωή μας
The Guilable Kiss of mr Patokos, 2014 - Αλέξανδρος Αποστολάκης (5:11min, ασπρόμαυρη) - μικρού μήκους / 2D animation, Χρυσό Βραβείο Animation στο 5o Διεθνές Mobile Festival - Χονγκ Κονγκ Greekanimation.com/ Facebook

Mπαίνεις στο Facebook και διαβάζεις αυτό:

“Η Ένωση Ελλήνων Δημιουργών Κινουμένων Σχεδίων ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ και η διαδικτυακή πύλη GREEKANIMATION διοργανώνουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ με θέμα "70 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ" από 9/11 έως 22/11 στην ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ της Αθήνας (Α.Σ.Κ.Τ., Εκθεσιακός χώρος "Νίκος Κεσσανλής", Πειραιώς 256).

Λειτουργία έκθεσης: Kαθημερινά από 10:00 έως 20:30

Είσοδος: Ελεύθερη

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 10/11 στις 19.00.

Ελάτε όλοι στη γιορτή!”

Μετά επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα και βλέπεις πέντε τυχαία animations από Έλληνες δημιουργούς. Πολύχρωμες μικρές ιστορίες που μιλάνε για ακτιβισμό, για start-up, για αισιοδοξία ενήλικη με μέσα ιδανικά και για ανήλικους (εκτός του hentai που είναι δημοφιλής αναζήτηση των Ελλήνων στο PornHub όπως είδαμε εδώ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά στις εκπαιδευτικές δράσεις απαιτείται εγγραφή ενώ το πρόγραμμα των εργαστηρίων σε κάνει να λιγουρεύεσαι τους νέους φίλους.

1ο εργαστήριο: Δημιουργώντας με πλαστελίνη
2ο εργαστήριο: Κινούμενα σχέδια με κούκλες
3ο εργαστήριο: Αναπτύσσοντας ταλέντο ηθοποιού καρέ-καρέ
4ο εργαστήριο: Ζωγραφίζοντας κινούμενα σχέδια
5ο εργαστήριο: Υλοποιώντας ταινίες με αντικείμενα
6ο εργαστήριο: Μεικτές τεχνικές και ελεύθερη φαντασία

“Οι επιβλέποντες εκπαιδευτές είναι μέλη της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ με μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή παιδικών εργαστηρίων” σημειώνεις. Προτού φύγεις πάτα play στα video που ακολουθούν με το trailer του Dinner For Few να μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Ακτιβισμός, φαντασία σε μια έκθεση ιδανική για μονόχρωμους καιρούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ