ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Royal College Of Αrt επινοεί το φλερτ στο μέλλον

Το Royal College Of Αrt επινοεί το φλερτ στο μέλλον

Τον έρωτα πολλοί μίσησαν, το φλερτ κανείς. Αναζητώντας πώς θα είναι το φλερτ του μέλλοντος τέσσερις σπουδαστές βιομηχανικού design και μηχανικής στο Royal College of Art επενδύουν σε μια ιδέα τους γεμάτη κυματισμούς.

Οι Huishan Ma, Jonathan Rankin, Lyle Baumgarten και Maria Apud Bell εξέλιξαν μια προσθήκη στο ένδυμα η οποία ακούει στο όνομα "Ripple" (κυματισμός).

Το ένδυμα έχει τη δυνατότητα να υπολογίσει ποιος μέσα στο δωμάτιο όπου βρίσκεστε δείχνει ενδιαφέρον για σας και να δώσει αισθητηριακό feedback όταν εντοπίσει κάποιον. Αν η έλξη είναι αμοιβαία, τότε τα "πλοκάμια" του "Ripple" κινούνται προς την κατεύθυνση του ενδιαφερόμενου.

"Το 'Ripple΄' είναι ένα αξεσουάρ το οποίο ενθαρρύνει την εμπειρία του φλερτ στην καθημερινότητα, σαρώνοντας το περιβάλλον σας για να εντοπίσει ποιος έλκεται από σας. Διευρύνει την αντίληψη των γυναικών, δίνοντάς τους φυσικές αισθήσεις για να υποδείξει ποιος δείχνει ενδιαφέρον γι' αυτές" λένε οι σπουδαστές.

"Αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, αντιλαμβάνεται αυτές τις φυσικές αντιδράσεις και ενισχύει τη γλώσσα του φλερτ, κινούμενο ανάλογα με το βλέμμα του ενδιαφερόμενου" εξηγούν στο Designboom, οι τέσσερις επινοητικοί μηχανικοί ντιζάιν. Προς το παρόν το "Ripple" είναι ένα πρωτότυπο αλλά έχει στραμμένα τα "πλοκάμια" του στο μέλλον.

Ripple - The future of dating from Huishan Ma on Vimeo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ