ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης & Θανάσης Αντετοκούνμπο: Αφήνουν για λίγο το μπάσκετ και μιλάνε για πολιτισμό στη Στέγη

Γιάννης & Θανάσης Αντετοκούνμπο: Αφήνουν για λίγο το μπάσκετ και μιλάνε για πολιτισμό στη Στέγη

Σε μία απρόσμενη μεν, εξαιρετικά ευχάριστη δε σύμπραξη το Ίδρυμα Ωνάση υποδέχεται στη Στέγη τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο το Σάββατο στις 24 Ιουνίου.

Σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, διευθύντρια τομέα πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση τα αδέλφια που είναι πρότυπα για σκληρούς καιρούς πνιγμένους στη μισαλοδοξία και το φόβο θα βρεθούν στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης για να μιλήσουν όχι για τα προφανή.

Οι Αντετοκούνμπο θα μιλήσουν λιγότερο για το άθλημα που όρισε τις ζωές τους και περισσότερο για την αξία της διαδρομής, για το τι σημαίνει "Έλληνας" και για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά.

O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και η ιστορία τους, η δύσκολη αφετηρία, τα εμπόδια και η αξία τους, οι ευκαιρίες και η διεκδίκησή τους θα είναι η βάση ενός διαλόγου με συμβολική αξία.

Antetokounmpo2Yiorgos Kaplanidis

SGT@Yiorgos Kaplanidis

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook (www.facebook.com/Stegi.Onassis.Cultural.Centre) και στο site (www.sgt.gr) της Στέγης (και σε αγγλική διερμηνεία). Tα βίντεο παραμένουν διαθέσιμα στο sgt.gr και μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η συζήτηση θα έχει παράλληλη διερμηνεία και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

H είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (το σύστημα προκρατήσεων θα είναι ανοιχτό από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 9:00).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Giannis AntetokounmpoYiorgos Kaplanidis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ