O Κουέντιν Ταραντίνο ντύθηκε γαμπρός
Ο Κουέντιν Ταραντίνο παντρεύτηκε τη επί μακρόν σύντροφό του, Ντανιέλα Πικ, στο Λος Άντζελες.
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είχε σχέση με την Πικ, 35χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια από το Ισραήλ από το 2009.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση της ταινίας «Inglourious Basterds».
Στη συνέχεια χώρισαν και ο Ταραντίνο έβγαινε με την ενδυματολόγο Κάρτνεϊ Χόφμαν.
Το 2015 ο Ταραντίνο και η Πικ αποφάσισαν να δώσουν νέα ευκαιρία στη σχέση τους και το 2017 αρραβωνιάστηκαν.
Σύμφωνα με το Blast, ο σκηνοθέτης και το μοντέλο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μία λιτή τελετή την Τετάρτη και ακολούθησε αργότερα πάρτι στο εστιατόριο του Λος Άντζελες Mr. Chow.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκεται στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της ταινίας του «Once Upon a Time in Hollywood» με θέμα τις δολοφονίες του κατά συρροή δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον.
SPONSORED
Πιερρακάκης για Τσίπρα: Άκουσα μια σειρά από τσιτάτα το ένα μετά το άλλο
10:57
Πανελλήνιες 2026: «Πρεμιέρα» αύριο για τους μαθητές των ΓΕΛ - Σε ποιο μάθημα εξετάζονται
10:48
Η Chevron μπαίνει στο «Block 10» με 70% - Τα επόμενα βήματα και ο οδικός χάρτης
10:47
Χανιά: Στη ΜΕΘ 30χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του
10:47