STYLE

11 φορές που η Άμπερ Χερντ έδειξε στον Τζόνι Ντεπ πόσο κακό κορίτσι είναι (NSFW)

11 φορές που η Άμπερ Χερντ έδειξε στον Τζόνι Ντεπ πόσο κακό κορίτσι είναι (NSFW)

To ΤΜΖ επιμένει ότι η Χερντ είναι η προικοθήρας μιας περιουσίας που αγγίζει, αν δεν ξεπερνάει, τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια γυναίκα που δεν συμπαθούσε η οικογένεια του σταρ.

Για τη μητέρα του Tζόνι Ντεπ η Χερντ εκμεταλλεύθηκε το όνομα και τη φήμη του γιου της προς όφελός της. Οι Βανέσα Παραντί και Λίλι Ρόουζ θα ήθελαν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους. Βέβαια η Άμπερ Χερντ ποτέ δεν ήταν ένα καλό κορίτσι της βιομηχανίας του θεάματος. Προκλητική στις εμφανίσεις της και τη συμπεριφορά της "γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ώστιν, Τέξας. Ο πατέρας της ο Ντέιβιντ είναι εργολάβος και η μητέρα της Πέιτζ είναι ερευνήτρια στο διαδύκτιο" γράφει η Wikipedia.

"Η Χερντ ήταν Καθολική αλλά όταν πέθανε ο φίλος της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα δήλωσε άθεη. Εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 της και πήγε στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ, στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες για την υποκριτική" προσθέτει.

Όταν η Άμπερ Χερντ καθιερώθηκε στον κινηματογράφο υποδύθηκε μια γυναίκα μοιραία σε σημείο θανάτου. Η ταινία λεγόταν Όλα τα αγόρια αγαπούν τη Μάντι Λέιν (Αll the boys love Mandy Lane) και από το 2006 μέχρι σήμερα η 30χρονη αποπλανεί και συχνά, σφάζει θύματα της γοητείας της.

Pineapple Express, Never Back Down,The Stepfather, The Ward και The Rum Diary όπου και συνάντησε το Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ έχει δηλώσει αμφιφυλόφιλη.

Από το 2008 εώς το 2011 ήταν με την Τάσια Βαν Ρι. "Δεν βάζω ταμπέλες στον εαυτό μου. Εχω εξίσου καλές σχέσεις με τα δύο φύλα και τώρα είμαι σε σχέση με γυναίκα. Αγαπώ όποιον αγαπώ. Η προσωπικότητα μετράει για μένα", έλεγε. Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο άντρας της ζωής της από τον Φεβρουάριο του 2015 μέχρι τις αρχές της εβδομάδας.

Φωτογραφημένη από τον Τέρι Ρίτσαρντσον για το γερμανικό Interview, η πρώην κυρία Ντεπ σηκώνει το δάχτυλο της προς κάποιον.

Εμάς;

Καθρεφτάκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ