ΜΟΔΑ

Η Ιρίνα Σάικ μιλάει με το σώμα στον καναπέ του GQ Ιταλίας

Η Ιρίνα Σάικ μιλάει με το σώμα στον καναπέ του GQ Ιταλίας

Η Ιρίνα Σάικ είναι ένα έργο τέχνης στο φακό του Mario Sorrenti για την ιταλική έκδοση του GQ που υποδέχεται το φθινόπωρο με μια διαχρονική καλλονή, γυμνή και αινιγματική.

Ξαπλωμένη στον καναπέ η 30χρονη Ιρίνα από τη Ρωσία μιλάει με τον καρδιακό της φίλο και καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Givenchy, Ρικάρντο Τίσι στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

"Υπάρχουν πολλές Σάικ εκεί έξω. Υπάρχει η Ιρίνα που γνωρίζεται όλοι, αυτή που ξετρελαίνει τους άντρες. Μετά υπάρχει η Ιρίνα επαγγελματίας, αυτή που φτάνει σε ένα φωτογραφικό studio γεμάτη ενέργεια και κέφι πρώτη από όλους και φεύγει τελευταία καληνυχτώντας με χαμόγελο. Και μετά υπάρχει η Ιρίνα Σάικ που ξέρω εγώ" σημειώνει στο κείμενο του ο μεγαλωμένος στον Τάραντα της Νότιας Ιταλίας – τη μοναδική αποικία της Αρχαίας Σπάρτης στη Μεγάλη Ελλάδα. Στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα ο Τίσι εκθειάζει την καλλονή που εδώ και δέκα χρόνιααποδεικνύει ότι δεν είναι ακόμη ένα κορίτσι ιδανικό για μπικίνι.

To εμβληματικό πορτρέτο της Κέιτ Μος από το παρελθόν επαναλαμβάνεται με το supermodel που είναι ο Πούτιν στη μόδα σήμερα να αναδεικνύεται σε ακόμη μια μούσα του Ιταλού φωτογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ